Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sleam arkadslar..[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ahahah içip coşan tüm kopuklar toplanmaya başladı işimiz var =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bu beni byle bi basma brakmamalydı yapmamalıydı kız gelip gecici hala aklımmdaa unutlmuyor[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 mavi senin işin zor valla ya... Halamı dicem ama nese sdfasddsgd..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ehehehe ben ilk başta gördüğümde yine işgal edici yörünge dışı abomelerinden biri sandım ama bi baktım ;Mavi :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 işgal etmm pati bnm dostmdurç[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tamam cnm yat uyu[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sabaha çok pis bir başağrısıyla uyanıcaklar muhtemelen..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ya bende sarhoş olmak istiyorum ama olamıyorum neden ?[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ayıldınmı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mix Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 rezil heriif:-p[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 lol :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Epxmadcat, 01 Ocak 2005 04:57 tarihinde demiş ki: sabaha çok pis bir başağrısıyla uyanıcaklar muhtemelen.. Hayir Sadece Tuvallette Beklemek Canimi Sıktı Sabah Sabah : ) Sadece Bugun Aksam Bidaha Icmek Istiyorum :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bende kebapın üstüne bira içtim pek iyi olmadı :D[signature][hline]R+
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 töbe töbe günah günah :D[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
sheref Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Epxmadcat, 01 Ocak 2005 04:57 tarihinde demiş ki: sabaha çok pis bir başağrısıyla uyanıcaklar muhtemelen.. o my god beynim patlıcak.. ben eve ne zman geldim yaa?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hehe .. eh be mavi..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: -Mix-, 01 Ocak 2005 10:27 tarihinde demiş ki: rezil heriif:-p rofl :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...
Öne çıkan mesajlar