horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 valla ben de hiç sevmem o tür lafları ne diyim... fakat... birlik kardeşlik sevgi zart zurt[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 beni bağlayan bi konu değil sonuçta ne oldupunu ben biliorum yardım etmeye de çalıştım tartışmaya girmeye değicek bi nokta yok şu an.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ulan işte bi soruyla paticiği karıştırırım böle :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 amfinin üstünde reverb yazan bişe vardır kaparsın dinlersin sonra reverb ü köklersin bi daha dinlersin sesin ilk hali ve son hali arasındaki fark reverb tür bu mudur ? bence budur nokta :P[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Delanoresse, 31 May 2003 22:42 tarihinde demiş ki: teknik olarak tanimi reverb'un 1 saniyeden kisa sureli random tekraridir sesin aksini iddia eden cahildir..[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" Rever(derinlik/reverb), Bir oda gibi kapalı bir mekanın içindeki ses yansımalarını doğal üst üste binme etkisini taklit eder. combo anfilerin (herkezin evinde kullandığı) içinde bulunan reverb sistemi yaylı bir sistemdir.Ancak pek çok paremetrenin kontrolüne olanak veren ve gevrek,parlak bir sese sahip olan sayısal reverbler daha yaygındır (processorlar gibi..) teknik tanımı budur. 1 saniye civarı bir süre girerse işin içine o delaydır. Yani kısacası aksini idda ediyorum. Buda cahilliğimi değil,senin konu hakkındaki yanlış tanımını(!) gösterir. Neyse konu lütfen daha fazla uzamasın. Ben deamonunda,delanoresseninde rever efektinin ne olduğunu bildiklerinden adım gibi eminim ama hatalı anlatımlar olmuş. Onu düzeltmeye çalışıyorum.. edit: yazım hatası olmuş onu düzelttim :) [Bu mesaj Twilight tarafından 04 June 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 şimdi dela cahil mi oldu ? :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yok artık :) Biraz sivri bir çıkış yapmış okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 anlaştığımıza sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar