Valeron Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 başka bi foruma açtığım konuyu aynen burayada koyuyorum bi bilen olursa el atsın pls Selamlar dostlar. bizim oğlan takriben 10 aylık oldu, bi yere verdik tuvalet eğitimini dışarı taşımak için 1 ay kadar kaldı ve başarılı olduk, ilk geldiğinde sakindi 1-2 hafta kadar huy ve davranışları,şimdi tekrar kudurmaya başlamış.ben ingilteredeyim tabi havadisleri alıyorum. adam patisiyle çekmece açıyor içi boşsa kafasıyla kapıyor,zaten kapı açıyordu. eve gelene gidene havlıyor. kudurukculuk hat safhada. Biz bi tanıdığımzdan aldık,anne altından, annesi golden terrier kırması babası safkan golden demişlerdi,zira bizim için birşey ifade etmiyor ama yaramazlığını tanımlamaya ççalışıyorum. günde 3 kez dışarı çıkıyor,pati silerken tasma takarken ısırıyor,evde yorgan pike parçalıyor. gram anlam veremiyorum davranışlarına. Hormonalmidir ? kısırlaştırma yapmayı düşünüyoruz,sakinleşmesine fayda sağlar mı ? yoksa ne gibi çözümler sunmamız gerek. Hayır,kızmak,hatta poposuna vurmak vb gibi hiç bi çözüm efektif olmadı malesef. nedir ne değildir nasıl çözeriz bilenler paylaşırsa sevinirim saygılar,sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar