Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 forumlarda bu aralar biraz gewşeklik seziyorum.. hmm(ben yapmıyorum demiyorum!!)[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 nebu şimdi konumu a.q salakçana birşey[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ne gibi acarmısın lütfen.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 olabilir,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Yılbaşından kaynaklanabilir[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 SAllayın ya Rahat Rahat Oturun Karışmayın Millete Mİllet İçmiş Durumda zaten kafalar 1500[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ya biri bişey soruyo abuk sabuk alakasız sırf oturma amaçlı yada ben komiğim ejheueuehu amaçlı cevaplar burdaki bi arkadaşımızında yaptığı gibi adam gibi cevap wermicekseniz wermeyin tamam burda birçok kişi yapıyor ama zamanında we güzel işi gevşekliğe getirmenin anlamı yok ortam iyi güzel hadi espri yapim hihihi [signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bi eski sohbetleri açıp okusanız iyi edersiniz şimdi o kullanıcılar bile nerdeyse kalmadı[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 katılyorum yan ben de yaparbiliyourm ama esik havva olsa yapmzamdım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 i feel disturbance in the force.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 walla sarhoşum o yüzden ne yazdıgımı pek bilmiyorum affola[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evde ne bulursam içtim , artık içki çeşidi kalmadı birazdan kolaya dadanacam ve kusmak üzereyim :D p.s.: yine sarhoş olamadım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 01 Ocak 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yazık sana be acı çektirme kendine yat uyu[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bak şimdi bol bol dondurma ye brainfreezer iç 2 burn votka iç sonra hazırolda dur[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 duramaz çünki burn ile içki içinde tepkimeye giriyor :D[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ewet o zaman işin içine çimentoda katalım.. *!ne diyorum ben yaaa üfff*[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 *!Vodkayla götürdüğü fıstıkların artıklarını atar* *!Sızar* zzZZzzz...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya ulen hiç içki içemedim be.. ağlamak istiyorum.. :'([signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Gwindon, 01 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: forumlarda bu aralar biraz gewşeklik seziyorum.. hmm(ben yapmıyorum demiyorum!!) - said: Gwindon, bla bla tarihinde demiş ki: ewet o zaman işin içine çimentoda katalım.. * ne diyorum ben yaaa üfff * cevab'ını vermişsin uhe ;)[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sen kahinmisin ? :lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Öne çıkan mesajlar