slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 şimdi çok garip bir problemim var 2 hafta önce bilgisayar bozulmuştu hiç bir işletim sistemi fln yüklenmiyordu registry etmiyordu işletim sistemini olaki etti sonradan yüklenenleri registry etmediği için göçüyordu işte ana karttandır denildi değiştirdik anakart eski olduğu için yeni anakart cpu ve kasa değişti iyi güzel -eskisi gibi denebilir. şu anda celeron 1700 makina eskiden p3 550ydi- neyse oyun oynuyorum şak oyun atıyor yada oyuna giremiyorum vxd(x) error diyor windowsun mavi ekranı geliyor [x bir sayı işte] oyunlarda takılmaktan bıktım resmen zevk alıcam save edecem güm oyun atıyor vice city matrix bloodrayne shadowbane bunlarda oldu bir tanesinde olsa oyundan diycem bazende oyuna girmiyor bile mesela bloodrayne artık oynayamıyorum bozulmadan önce t&l olayı çalışıyordu bloodrayne demosunu öyle oynuyordum ama yeni gelende öyle giremediğim için open gl ile giriyordum artık onunlada giremiyorum directx 9.0 kullanıyorum acaba bunda problem olabilir mi? çünkü normalde kitlenmiyor ama oyunlarda sorun üzerine sorun yada ekran kartının sürücülerinde olabilir mi (kart sağlam %100) nvidianın 43.45 sürüclerini kullanıyordum bunlar olduğu için abit t400ün kendi cdsindekileri yükledim hala devam ediyor umarım birileri yardımcı olur şimdiden teşekkür ederim
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ............... vxd vcache (01)........ diye error verdi şimdide örnek olsun aklıma geldi ses kartıda creative normalde c400 olarak tanıması gerekli onu c000 olarak tanıyor artık c400 olarak creative multiframe port diye birşeyi görüyor bu port olanı devre dışı bırakmadan önce hiçbirşey yapamıyordum sanırsam bundan dolayıda olabilir
Qui Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Böyle anlam veremediğim saçma sapan yerlerde kafasına göre sorun cıkaran durumlarda hep bir ram problemi cıkmıstır bende. Ramlerin değişmediyse biyerden odunc al dene.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Craven Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 o hata ağ ayarlarından kaynaklanıyor.tcp ıp tekrar yüklemen gerek slacım eğer tcp ip yüklü değilse blgisayarda vxcd mi ne işte o sorun werir.açılamadan.yani sen tekrar bi ağ ayarlarını gözden geçir[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 04 June 2003 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 çok sağol qui =) tam cuk diye dediğinmiş bozuk rami çıkardım xpde yüklüyorum takılmada yok mis gibi oldu
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Eski bir taktik bu firmaların uyguladığı :D Bizim burda bi kafeye yapmış adamlar. Bütün makinalara yüklemişler windows 98. Sonra uyumsuz ramlar takmışlar. Kafede windows göçerse tekrar yükleyemiosun :D Mavi ekran gelio setup'u çalıştırınca. Sonradan anladık ram olduğunu biri söylemişti gidip ramın tekini çıkarmıştım yüklemişti windows'u. Ram alırken dikkat etmek lazm. Öncelikle anakartın kitapçığında ne tip ram desteklediği yazar, buffered, unbuffered falan felan.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar