SbNN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Capiyole haftadan haftaya gidiyorum her gittiğimde bir değişiklik var örneğin:reebok taşınmış-migros bayaa ilginç olmuş-MOS açılıyor-bazı yerler daralmış genişlemiş filan--- Sanırım bir proje varmış ortada resimleri filan var projenin böyle uzun uzun palmiyeler filan var-süs havuzu var resimlerde ama bana sorarsanız çok zor yapamazlar...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Valla ben gitmeyeli birkaç sene oluyordu bi gittim pek bişi deişmemiş :P[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 şimdilik sadece proje ama tabbi sık sık gidenler nerede nelerin değiştiğini görmekte zorluk çekmeyeceklerdir...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar