SbNN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Capiyole haftadan haftaya gidiyorum her gittiğimde bir değişiklik var örneğin:reebok taşınmış-migros bayaa ilginç olmuş-MOS açılıyor-bazı yerler daralmış genişlemiş filan--- Sanırım bir proje varmış ortada resimleri filan var projenin böyle uzun uzun palmiyeler filan var-süs havuzu var resimlerde ama bana sorarsanız çok zor yapamazlar...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Valla ben gitmeyeli birkaç sene oluyordu bi gittim pek bişi deişmemiş :P[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 şimdilik sadece proje ama tabbi sık sık gidenler nerede nelerin değiştiğini görmekte zorluk çekmeyeceklerdir...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Öne çıkan mesajlar