HawkEye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Anlamadım gitti bi kapanıyo bidaha aylar sonra açılıyor sorun nedir burda forunu açılmış belli bi alan yetkilisi var ama acıklama yok bişiler yazında bizde bilelim ne olup bittiğini cok rica ediyorum[signature][hline]MAME server Nick:Ares Yorumlayın Bakem :D
Heaven Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Biraz lagli o yuzden fazla tepkiyi toplamadi ama inan internet cafelerde falan acaip ilgi topladi..[signature][hline]Enrique Lynx
KhaldoR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Hawkim bayadır alengirli durumlar içine mame, biz yine efendiliğimizi koruyalım PAtiick modlarının illa bir bildiği wardır... :( [Bu mesaj KhaldoR tarafından 21 Aralık 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
HawkEye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: KhaldoR, 21 Aralık 2004 20:16 tarihinde demiş ki: Hawkim bayadır alengirli durumlar içine mame, biz yine efendiliğimizi koruyalım PAtiick modlarının illa bir bildiği wardır... :( [Bu mesaj KhaldoR tarafından 21 Aralık 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] yok benim bi saygısızlık yada ona benzer bişi yaptığım yok yapmam aklımdanda gecmez sadece ufak bi bilgi verilse daha iyi olacak onu belirttim khalım :([signature][hline]MAME server Nick:Ares Yorumlayın Bakem :D
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Hawk hiç medet umma kimseden bu alan öldü artık. Salladılar biraz, halbuki içimizden birisine yetki verilseydi alan ve server için biz canlı tutardık di mi?[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
Dev Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Katılıyorum... İçimizden birine yetki verebilirlerdi...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evet evet. içimizden birine yetki versinşer. de noolucak yetki alınca...[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 canlı tutmak için yetkiye gerek yokki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hiç. valla benim internetim olur olmaz kof, last blade ve samurai shodown turnuvaları düzenlicem. kaçarı yok.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Öne çıkan mesajlar