Helldorado Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 arkadaslar oyunu yuklerken serial istiyo girdim ama bide oyuna girince istiyo ama onu kabul etmiyo bi turlu konuyla ilgili yardimci olabilecek varsa sevinirim...[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır.......
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 karakedi 31 mayıs 2004 te demişki ; Crack, cd-key gibi yasa dışı şeyleri istemek/vermek yasaktır.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 serial istememişki :) yardım istemiş.. belki biri orjinal oyununu vermek ister[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
Helldorado Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ne guzel demis karakedi ama farkina varmadigin sey elimdeki nwn ve expansion unun orjinal olmasi[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır.......
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 mesela orjinalin yerine hords unkini yaz hordes un yerine de orjinalinkini yaz dene...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 orjinal key in çalışmaması gibi bi durumda yardım alabileceğin tek yer oyunu yapan firmadır.bu konuların desteğini onlar sağlar. [Bu mesaj arcane tarafından 06 Aralık 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 o olay basit.. 1. sorduğu keye kutudakini 2. sorduğu keye yine başka bi nwn 1 keyi yazcaksın[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Halueth-N Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bak bende hordes keyi zor bulmustum bilirim o yuzden vereyim sana.www.seriall.com cift LL ile gir bul bi de cd nin icinde bi wordpad yazsının icinde olacaktı [Bu mesaj Halueth-N tarafından 31 Aralık 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
chagy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 verdiğin adres illegal değil mi? yani buraya ha illegal key yazmışsın ha o key'in sitesini vermişsin ne farkeder ki.. neyse mutlu yıllar...[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Öne çıkan mesajlar