moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 navyamphs said: moriarty said: z4 almayı çok istiyodum a5 coupe bakıyorum onun dışında ne gibi alternatifler düşünebilirim? adam bunların dışında tavsiye istemiş abi z4 dediği arabanın en boşu 205k tl a5 dediği arabanın en boşu 220k tl bütçem 100-145 arası didi bende 90 liralık, 100 liralık arabalar önerdim ben mi yanlış anlamışım. abi ikinci el temiz z4, a5 coupe bulabiliyosun ikinci el. ikinci el piyasaları dediğim fiyatlarda zaten bu arabaların. 2011-2012ler. sıfırına o kadar para vermeyi de saçma buluyorum açıkçası temiz bulabilecekken trde 2 yıllık vs. 2 yıl sonra değiştiririm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 sanki parasini sen vericen anasnisatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Esh said: babaanneme ev almasaydım tatllliiiiimmm yaaaaaaaa, cok mukemmelssiiieeeenn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 cazip faizsiz kredi koşulları, pederbank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 prozzak said: e92 3.35 bakabilirsin. Bence hala güzel kasa. Aradıgın fıyat bandında da temizi denk gelir gibi gözüküyor. bakıyorum abi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ben z4 kullandim, seni bilmem ama ben almam o arabayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 peki neden? topicteki süreçten anladığıma göre 3.5 almadığımız sürece cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ceo adamsin biraz agir biseyler al. oyuncak gibi abi araba, yolda diger arabalarin arasinda kayboluyosun, gotun nerdeyse yere degicekmis gibi, bi de daraliyodum ben oturunca hele ustu kapaliyken , o biraz kisisel bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ceo aday adayıyıyz olum sdf. bende acaba o kadar alçak ve küçük olması bi yerden sonra daraltır mı acaba diye düşünüyodum cevabı aldım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 iki koltuk araba olayi, amaaan arabaya kac kere 4 kisi biniyoruz ki diye baslar, sonra arabaya binmek isteyen 3 kizin en cirkini binene kadar devam eder. Baska araban yoksa , tek arac olarak roadster alma. Geri kalan cirkin , dar , eski, gucsuz falan fasa fiso, araba cok guzel herturlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Alfa Romeo Giulietta güzel araba beğeniyorum ben. Paranda artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 aston martin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 5-6 yıl sonraki hayalim abi. gerçekleşir mi bilmiyorum da bi gün vurucam kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 KHaRoN said: iki koltuk araba olayi, amaaan arabaya kac kere 4 kisi biniyoruz ki diye baslar, sonra arabaya binmek isteyen 3 kizin en cirkini binene kadar devam eder. abi bende sıkıntı yok o konuda öküz kontenjanında yerimi aldım kız erkek dünyasında. en çirkin binmeye çalışırsa kapıyı gözlerinin içine baktıktan kitlerim ve 5-10 km hızla slow motionda suratına bakarak uzaklaşırım. kendime yaptığım en büyük fayda bu şekilde tatlı bulunabilmek oldu sdf. arkadaşlarla ankarada erasmus partisinde de zenciyi tüm gece ışıkları kapatıp kapatıp nerdesin nerdesin göremiyorum seni ehe diye diye götürmüştüm sdf. öyle bi tipim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 muthis. takilalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 tili de gelir erkek güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mini cooper lazimsa ben de gelirim 25 yas alti kontejanindan bana da ayirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ben gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 sen gelmezsen plan yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Sen gelme ulan ayi dediler kucukken ona. O yuzden gelmek istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 azmo nun sucu ama , burj al arab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 gerçi sakalları da kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Z4 cirkin be. Cidden cirkin. Boyle tepeden kavrayip arkaya ittirmisler de seklini bozmuslar gibi. BMW modellerine hastayim bu arada ama Z4 bildigin cirkinler cirkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 organizasyona gelecekler koltuklu araba getirsin yerimiz kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bize bi kamyon lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar