Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiyeniz lazım

moriarty

Öne çıkan mesajlar

navyamphs said:

moriarty said:

z4 almayı çok istiyodum
a5 coupe bakıyorum

onun dışında ne gibi alternatifler düşünebilirim?

adam bunların dışında tavsiye istemiş abi

z4 dediği arabanın en boşu 205k tl
a5 dediği arabanın en boşu 220k tl
bütçem 100-145 arası didi
bende 90 liralık, 100 liralık arabalar önerdim
ben mi yanlış anlamışım.

abi ikinci el temiz z4, a5 coupe bulabiliyosun ikinci el. ikinci el piyasaları dediğim fiyatlarda zaten bu arabaların. 2011-2012ler. sıfırına o kadar para vermeyi de saçma buluyorum açıkçası temiz bulabilecekken trde 2 yıllık vs.

2 yıl sonra değiştiririm zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

iki koltuk araba olayi, amaaan arabaya kac kere 4 kisi biniyoruz ki diye baslar, sonra arabaya binmek isteyen 3 kizin en cirkini binene kadar devam eder.

Baska araban yoksa , tek arac olarak roadster alma. Geri kalan cirkin , dar , eski, gucsuz falan fasa fiso, araba cok guzel herturlu.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

iki koltuk araba olayi, amaaan arabaya kac kere 4 kisi biniyoruz ki diye baslar, sonra arabaya binmek isteyen 3 kizin en cirkini binene kadar devam eder.

abi bende sıkıntı yok o konuda öküz kontenjanında yerimi aldım kız erkek dünyasında. en çirkin binmeye çalışırsa kapıyı gözlerinin içine baktıktan kitlerim ve 5-10 km hızla slow motionda suratına bakarak uzaklaşırım. kendime yaptığım en büyük fayda bu şekilde tatlı bulunabilmek oldu sdf.

arkadaşlarla ankarada erasmus partisinde de zenciyi tüm gece ışıkları kapatıp kapatıp nerdesin nerdesin göremiyorum seni ehe diye diye götürmüştüm sdf. öyle bi tipim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...