Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 valla super =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Tabiki bira :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 abartıyormuyum? belkide.. öncelikle şunu söylim ben kolay kolay sarhoş olmam o nedenle aşağıda yapacağımı saydığım şeylerden kuşku duymayın. sadece biraz çoşmak, eğlenmek istiyorum.. isyanları oynadığım filan yok yani ;) bu yılbaşı nedense bir kasayı devirene kadar çakır keyfi yapmak, sonrasındada sabaha karşı sarhoş olup sızmak istiyorum. yanlız ben sarhoş dahi olsam sapıtmıyorum, sadece çenem düşüyor biraz:) birazda başım ağrıyor ve dönüyor o kadar.. bilmiyorum belkide böyle yapmak istememin nedeni, bu yılbaşı yanımda sevgilimin olmayışıdır.. kimbilir.. nese.. yılbaşı mönümüz.. yer : odam fırında hindi yada tavuk.. patates cips.. bir kasa bira. (20:00-24:00) yarım saat mola.. :-P bir şişe jack daniels (24:00-06:00) tabii mezeler, fındıklar-fıstıklar, sigaralar da yanlarında bu güzelliğe eşlik edecekler.. 2500 kontör yükledim tele.. yeter inşalah. yerken içerkende sabaha kadar telefonla konuşacağım aşkımla! çiçek gibi. tey tey ;)[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail You want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: ShekiLChoCuq, 31 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: abartıyormuyum? belkide.. öncelikle şunu söylim ben kolay kolay sarhoş olmam o nedenle aşağıda yapacağımı saydığım şeylerden kuşku duymayın. sadece biraz çoşmak, eğlenmek istiyorum.. isyanları oynadığım filan yok yani ;) bu yılbaşı nedense bir kasayı devirene kadar çakır keyfi yapmak, sonrasındada sabaha karşı sarhoş olup sızmak istiyorum. yanlız ben sarhoş dahi olsam sapıtmıyorum, sadece çenem düşüyor biraz:) birazda başım ağrıyor ve dönüyor o kadar.. bilmiyorum belkide böyle yapmak istememin nedeni, bu yılbaşı yanımda sevgilimin olmayışıdır.. kimbilir.. nese.. yılbaşı mönümüz.. yer : odam fırında hindi yada tavuk.. patates cips.. bir kasa bira. (20:00-24:00) yarım saat mola.. :-P bir şişe jack daniels (24:00-06:00) tabii mezeler, fındıklar-fıstıklar, sigaralar da yanlarında bu güzelliğe eşlik edecekler.. 2500 kontör yükledim tele.. yeter inşalah. yerken içerkende sabaha kadar telefonla konuşacağım aşkımla! çiçek gibi. tey tey ;) abartmıyosun yakısır..
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yakışır dimi ;) aa müziği unutmuşum :D hehe yalın arşivinden; yalın - meleklerin sözü var ile başlicam. sonra yabancı slow'dan ve jazz'dan devam.. metal'e, pop'a, punk'a girmek istemiyorum bu gecelik.. kafamı dinleyeceğim.. yeni yıla sakin girmem lazım ;)[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail You want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try
sheref Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Absolut Vanilla + Absolut Melon + Absolut sade hepside sek balki redbull[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Şu an Chaiqurr Philisse ve Thomurrjuc kokteylimi yudumlamaktayım.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Öne çıkan mesajlar