Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Kimlik yeniletmeye gittim Nüfus dairesine ve ortama bakıyorum hep yaşlı ve alt-orta tabaka insanlar, vergi dairesine gidiyorum insanlar aynı ancak soruyorum size, ünlülerin veya işadamlarının akrabaları veya kendileri bir kimlik kaybettiğinde veya yeniletmeye geldiği zaman nereye gidiyorlar? kendileri mi gidiyor? avukat felanmı gönderiyorlar? sabancı kalkıp kendisimi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 zengin sayısı*1000=fakir sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 siksel olarak zengin insana rastlama oranın çok düşük bütün gelir gruplarını ortak bulunduran biyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 NASIL AÇIKLAYAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ama nasıl olur !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 açıklasın tipi topiklerden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 sıkı dur açılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ogs almaya geldi zenginler en çok paraya kıyanlar vekalet çıkartıp şöförüne halletirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Zengin adam niye sira beklesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar