Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Siparişlerini taa şubat ayında işleme girecek, o güne kadar bir hareket olmayabilir kredi kartları vs. de..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Regan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bende de aynı durum var..Buyuk ihtimal Qui nin dedigi gibi olacak..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bende bu kadar yorumdan sonra gidiyim ordan veriyim bari pre-order :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: tunch, 28 Aralık 2004 22:38 tarihinde demiş ki: bende bu kadar yorumdan sonra gidiyim ordan veriyim bari pre-order :) offff
siee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bugun kontrol ettim sipari$im shipping icin beklemede. Yani anladigim kadari ile yolda olabilir :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bende preorder etmeye çalışıyorum şu anda bi kaç anlamadığım şey var 1cisi Issue Number nedir. İkincisi kartımda veriliş tarihinde ayı yazmoıyor sadece 2003 yazıyor. 3 cüsü. adres için 2 tane adres istedi ikisinide aynı yazdım bbişey değişirmi :) 4cüsü. Adreste şehir,ilçe belirteyyimmi siz naaptınız çabuk cevaplarsanız sevinirim[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Herşeyi belirt. Issue number dediği, sipariş numarandır heralde..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
siee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ayrica bizde kredi kartinin verili$ tarihi pek onemsenmez onlarda bu nedenle yildizla kisimlarda verli$ tarihine yer ayirmami$lar. yazmasanda olur yani (ben oyle yaptim.)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Peki sie arkadaş issue numberı ne yaptın :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ya arkadaşlar lütfen anlatın nedir bu Issue Number Site açık bekliyorum. Sipariş numarası dedin que de Sipariş numarası ne gameloaded daki sipariş numarasıysa öle bir numarayı bulamadım[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
siee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Bu ne yaman celi$kidir boyle yahu. Pre order sipari$im bir anda wow sipari$ine donu$tu ve i$lemlerden ilkine dondu. Hicbi$i anlamadim hali hazirda sipari$i olan varsa kontrol edebilir mi?[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Regan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Senin durum yine iyi benimki daha komik..İlk verdigim siparis cancel olmustu sanal kart yuzunden bir sorun cikmis olabilir diye orj kart numarasıyla tekrar siparis verdim bu arada eski siparis cancel modundayken quantity si 2 oldu neyse dedim sonucta cancel sorun olmaz..Bu sabah girdigimde daha once verdigim ilk siparisimi de quantity yi düzeltip isleme koyduklarını gordum simdi iki siparis pending bilmem ne modunda duruyor..Fax gonderip iki sipariside iptal ettikten sonra etrade den us alıcam daha sonra eu ya ceviririm ugrasamam bunlarla..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 LOL şu an canceled Benimkide anlamadım bu işi bakalım noolacak bekliyecem[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Hmm benimki de canceled =( o siteden siparis yapmayi basarmis kisiler hangi karti kullaniyorsunuz soyleyebilir misiniz ona gore tekrar deniyecegim[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ukgames.com ilki cancel oldu kartın star date ini yanlış grişmim bide garanti bonus kart diye yanlış yazmışım ondan... şimdi onaylandı ve oyun çıkar çıkmaa z yolluyolar 29 tuttu[signature][hline]
siee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ben Bonus kartla sipari$ verdim kart sorunu cikmadi en azindan $imdiye kadar.
Öne çıkan mesajlar