yevaud Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 30 Aralık 2004 Saat:19:15 tarinde başlattım DL'leri bakalım ne zaman bitecek Makina P3 800 196 Mb Ram 2 Mbit hat[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katılwww.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ram 196 nası oluyo ya?(benim eski pcnin ram 192mb de onda mı sorun var die şeettim!) Kolay gelsin =) Biz 128kb bağlantıyla çekemiyoz kader...[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Torrentbits kadar hızlı diyebilirim 1 gecede 5 filim o listede bide catwoman var güzel bi site ama biraz daha büyük bir arşivi olsa daha iyi olur [signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katılwww.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ilk girdigimde bende begenmistim suprnova da olmayan bi cok film vardi flm Filelist baya hizli..Downlaod etmek icin uye olunmasi gerekior, ve upload/share ratiosu devamli kontrol edilior (eger belli bi seviyenin altinda kalirsaniz sanirim 2 hafta icinde ban yiyorsunuz, o yuzden her dosyada baya seed oluyor ve hizli hizli gelior..) siteye her girisinizde IP niz yenilenior site databaseinde..uye olduktan sonra 2 hafta kullanabildiginiz kadar kullanin yani... daha sonra yeni bi IP sonra yeni account.. ilk uye oldugumda piyasada olmayan baya film vardi ve abanmistim bende, benim hatti maxladiydi screenshot [Bu mesaj Ytse tarafından 31 Aralık 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 off filelist hoşuma gidiyordu ama yalan oldu benim için artık; :81. portu kullanıyorlar bizim okulda yaptı bir numara sanırım.. sonra elitetorrents u buldum, torrent hız rekoru geldi bu siteden :))[signature][hline]¿ lé³t «[Bu mesaj odchu tarafından 31 Aralık 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yok ya torrentbits kadar iyi degil filelist =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 torrent reactor kullanıyorum. normal hızda cekiyorum. torrent search de iyidir suprnova mirroru.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar