toggiee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Arkadaşlar hotmail'in anasayfası ile birlikte birkaç fonksiyonu da değişti sanırım. Sifremi yazıp login oldugumda sayfa once acılır gibi oluyo ama takılıp kalıyo. Sonra da yanıt vermiyo. Bi turlu acamadım mail'i ya sizde de oldu mu acaba? yoksa sorun bende mi? öneriniz varsa paylasın lutfen[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bende de vardı ama xp yükleyince düzeldi ayrıca 98se de proxy yazınca girdi proxy.ttnet.net.tr 8080[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 benim xp zaten ama yine de bi deniyim proxy'i[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 cok saol bu proxy ile acabildim. cok buyuk sevaba girdin beklediğim kişiden gelmiş mail :) manitadan[signature][hline]darkforter [Bu mesaj toggie tarafından 30 Aralık 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 aynı sorun bendede var.konuyu birazdaha açarmısınız.nası yapılır proxy[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 araclar>internet secenekleri>baglantılar>yerel ag ayarları> adres kısmına ttnet adresini yazıcan, port a da 8080[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 saol yaptım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hotmail e proxy yardımı ile nasıl girebiliyoruz bilgisi olan var mı acaba ??? :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 okuman yok mu senin?[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Türkiye'den girilmiyor nedense şu anda daha doğrusu Türkçe dil sayfasına girilmiyor. MSN'den tıkladığınızda linkin sonundaki TR'yi UK yaparsanız girebilirsiniz. Çok saçma gibi görünüyor ama bende çalıştı böyle[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: toggie, 30 Aralık 2004 20:12 tarihinde demiş ki: okuman yok mu senin? hayır sırf yazıyorum ben.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ühühü benimm hiç sorunum olmuyor dogru dürüst bende bu tip sorunlarla karşılaşmak istiyorum :([signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 umarım hattın 10 saniyede bir gidip gelir de benim gibi kanser olursun :horace:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 düzeldi artık proxye falan gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben proxy yi yapınca da olmadı böle sayfa açıldı inboxı görüorm ama herangi bi maili açmak için linkin üzerine geldiyimde sol altta "Error on page" yazıo internet explorerda yardm edinn açmıyo da hiçbi linki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar