Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hotmail Açılmıyo!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar hotmail'in anasayfası ile birlikte birkaç fonksiyonu da değişti sanırım. Sifremi yazıp login oldugumda sayfa once acılır gibi oluyo ama takılıp kalıyo. Sonra da yanıt vermiyo. Bi turlu acamadım mail'i ya sizde de oldu mu acaba? yoksa sorun bende mi? öneriniz varsa paylasın lutfen[signature][hline]darkforter
Mesaj tarihi:
bende de vardı ama xp yükleyince düzeldi

ayrıca 98se de proxy yazınca girdi

proxy.ttnet.net.tr 8080[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
cok saol bu proxy ile acabildim. cok buyuk sevaba girdin beklediğim kişiden gelmiş mail :) manitadan[signature][hline]darkforter

[Bu mesaj toggie tarafından 30 Aralık 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Türkiye'den girilmiyor nedense şu anda daha doğrusu Türkçe dil sayfasına girilmiyor. MSN'den tıkladığınızda linkin sonundaki TR'yi UK yaparsanız girebilirsiniz. Çok saçma gibi görünüyor ama bende çalıştı böyle[signature][hline]Sylverton Ailesi
[KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton
www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
umarım hattın 10 saniyede bir gidip gelir de benim gibi kanser olursun :horace:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
ben proxy yi yapınca da olmadı böle sayfa açıldı inboxı görüorm ama herangi bi maili açmak için linkin üzerine geldiyimde sol altta "Error on page" yazıo internet explorerda yardm edinn açmıyo da hiçbi linki..
  • Yeni Oluştur...