THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 arkadaslar birlesme cagrisi olmasada kimlerin oyunda oldugunu kimlerin biraktigini ve oyundakilerin hangi guildlerde olduklarini merak ettigimden actim topici yakindada kuracaz biz debir guild Adrius-warlock(ben) draister-priest bonepart shaman venjin-shaman querquobad-mage(estel) ralia-rogue quivalen-druid taurs-warrior bir ik arkadas daha var gelecek siz nerdesiniz neler ediyorsunuz yazin bakalim. bu arada guild icin bir iki oyuncu daha alacaz girmek isteyen olursa mesaj atsin anlasabilirsek ki anlasiriz cok uyumsuz biri olmadikca :) beraber takiliriz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blauhaut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 US serverında Blauhaut(Elf Hunter) Ben oynuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 us warsong, orc shaman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 us shadow moon undead mage anchorite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogdog Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Tharkas yazmamis sanirim ekleyim bizde Warsong ta oynuyoruz[signature][hline]Draister Troll Priest Spiritus Sanctus-Vita Aeterna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar