Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz (Bluetooth) Kulaklık Seçimi


Gluskap

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar. Şu anki kullandığım kulaklığı daha iyi ses alabilmek için değiştirmeyi düşünüyordum uzun bir süredir ama tüm gün boynumda kalacak, çantaya cebe vs sokmak zorunda kalmayacağım kablosuz bir kulaklık almak daha mantıklı geldi.

Öncelikle belirteyim şu konuyu okudum ve orada bahsi geçen iki kulaklık arasında kaldım. Başlıkta yazanlardan kullanan bir tek sabonis var sanırım.

http://forum.paticik.com/read.php?7,7445711,page=1

Biri şu (LG Tone+ HBS730):
http://www.amazon.com/LG-Electronics-HBS-730-Bluetooth-Headset/dp/B009A5204K/ref=cm_cr_pr_product_top

Diğeri ise(Plantronics BackBeat GO 2):
http://www.amazon.com/Plantronics-BackBeat-GO-Bluetooth-Wireless/dp/B00DIOAM4Y/ref=cm_cr_pr_product_top

LG'yi Amazon'da gördüm. Plantronics ise TR'de de bulunuyor. İki sayfada da Amerika dışına gönderim var diyor ancak Amazon International'da görünmüyorlar. Nereden temin edebiliriz başka?

Görüşlerinizi ve varsa deneyimlerinizi almak istedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
bunu aldım ben gerçekten çok memnunum ses kalitesi fiyatına göre inanılmaz iyi herşeyle de çalışıyor.. cep telefonundan tablete kadar... pc de de kullanıyorum teamspeak,skype falan şeklinde,cep telefonunda hem müziğimi stereo dinleyip stereo görüşme yapabiliyorum tel çaldığında müziği kesip düğmeyle yada otomatik konuşmaya geçebiliyorsunuz ... dahili mikrofonu da var..

sadece 88 tl teknosa da şu anda indirime girmiş, bi arA 199 TL idi bu cihaz,en güzel yanı da çok hafif olması varmı yokmu başınızda hissetmiyorsunuz bile ve kulağa çok iyi oturuyor ve pilinin çok uzun gitmesi,250 saat falan bekleme 11 saat konuşma ve dinleme süresi var.Kulaklığın üzerinden düğmelerle çağrı alma,müzik değiştirme,ses açıp kapama falan yapabiliyorsunuz.

Goldmaster Hp-191 bt stereo bluetooth kulaklık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...