Gunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Yine tamamen tesadüfen denk geldim. (ing özel ders raicini araştırırken latin dansı yapan bi arkadaşımın ders verip vermediğini merak ettiğim için girdim linke) aşağıda "Genel Özellikler" kısmında yazan şey bitek bana mı tuhaf geliyo yoksa bi tuhaflık var mı gerçekten orda? http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=956781 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 "GRUBUNUZDA EŞİNİZ YOKSA SEVGİLİM SELAHATTİN SİZE BEN DİĞERLERİNE DERS VERİRKEN EŞLİK EDEBİLİR" LOL :lol: [signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 31 Aralık 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 şimdi farkettim kadının son cümlesinden "DERS" kelimesini çıkarırsanız şifre çözülüyo :) [Bu mesaj Gunn tarafından 31 Aralık 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bence burnu sivilceli bi hatun kisinin erkek bulmak icin son cirpinislari bunlar. :) ayrica cok pis editlerim :p nerden cikardiysam arabayi hep emule'un sucu sadece vasita acildi, tiktim bende.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 [Bu mesaj Gunn tarafından 31 Aralık 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 online kerane :) evlere de gidiyolar bak sen hizmetin sınırlarını zorluyolar yani[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 swinglera ilk adım bence :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 RUMBA,ÇAÇA,FOXTROT,SAMBA,SİRTAKİ,TANGO,SALSA VS... HAYDİ BENİMLE DANSA..,SAAT 20.00 DEN SONRA EVİNİZDE VEYA SARIYER'DEKİ EVİMDE HER TÜR DANS DERSİ VERİYORUM.(GRUBUNUZDA EŞİNİZ YOKSA SEVGİLİM SELAHATTİN SİZE BEN DİĞERLERİNE DERS VERİRKEN EŞLİK EDEBİLİR.)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 şu en sondan "ders" kelimesi çıkınca okuyun süfer oluyo =))[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Dorsia, 31 Aralık 2004 01:58 tarihinde demiş ki: o dediğini demesen daha mı iyi olurdu diyecem bir de h ile yazılmıyor mu? tabii bu da egsoz egzos eksoz olayı gibi:P h ile falan ugrasmadım işte. nasıl olsa anladınız ne yazdıgımı. sansure de gerek görmedim biz bizeyiz burda bişi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar