Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece bana mı tuhaf geldi? :) (özel ders linki)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"GRUBUNUZDA EŞİNİZ YOKSA SEVGİLİM SELAHATTİN SİZE BEN DİĞERLERİNE DERS VERİRKEN EŞLİK EDEBİLİR"

LOL
:lol:
[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 31 Aralık 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şimdi farkettim kadının son cümlesinden "DERS" kelimesini çıkarırsanız şifre çözülüyo :)

[Bu mesaj Gunn tarafından 31 Aralık 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence burnu sivilceli bi hatun kisinin erkek bulmak icin son cirpinislari bunlar. :)
ayrica cok pis editlerim :p nerden cikardiysam arabayi hep emule'un sucu sadece vasita acildi, tiktim bende.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
RUMBA,ÇAÇA,FOXTROT,SAMBA,SİRTAKİ,TANGO,SALSA VS... HAYDİ BENİMLE DANSA..,SAAT 20.00 DEN SONRA EVİNİZDE VEYA SARIYER'DEKİ EVİMDE HER TÜR DANS DERSİ VERİYORUM.(GRUBUNUZDA EŞİNİZ YOKSA SEVGİLİM SELAHATTİN SİZE BEN DİĞERLERİNE DERS VERİRKEN EŞLİK EDEBİLİR.)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 31 Aralık 2004 01:58 tarihinde demiş ki:
o dediğini demesen daha mı iyi olurdu diyecem
bir de h ile yazılmıyor mu?
tabii bu da egsoz egzos eksoz olayı gibi:P

h ile falan ugrasmadım işte. nasıl olsa anladınız ne yazdıgımı. sansure de gerek görmedim biz bizeyiz burda bişi olmaz :)
  • Yeni Oluştur...