tunch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 arkadaşlar son 1 aydır tam gaz devam eden CoH serüvenime değişik oyunlar denemek için ara veriyorum. 1-2 hafta coh civarlarında olamıycağım. kötülerle olan savaşımızda size sonuna kadar güveniyorum :D o yüzden işleri rahat rahat bırakabilicem sanırım. ama dersinizki "tunchsana ihtiyacımız var sensiz olmuyor" eve-online , everwuest II , veya KnightsOnline taraflarında bulabilirsiniz. forumlarda zaten olucam o yüzden beni çekiştirecekseniz özel mesajdan çekiştirin :D hepinize iyi oyunlar[signature][hline] MSN ADRESİMİ GERİ ALDIM [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Şu sıralar kimse oyun havasında değil sanırım:). Sömestrin gelmesiyle ortalık hareketlenir ama;). Tunch bu arada aşkolsun kim çekiştirmiş seni:-D.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
tunch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 lafın gelişi janımm. lafın gelişi :D[signature][hline] MSN ADRESİMİ GERİ ALDIM [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Knight online'a gel.. Xigenon'a beklerim.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 daha gelmedi ona sıra :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 everquest II yalan bea abi Knight Online zaten artik Tetris gibi :) hic gecme oralara wow'u bekle bence veya coh'a devam et.[signature][hline]Peach
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 dark and light bekliyorum ben de 2 yılı aşkın. www.darkandlight.com tester başvuruma da cevap vermediler. Çok ümitliyim bu oyundan ama erteledikçe erteliyorlar. Ingame movie'lere bakarsanız neden heyecanlandığımı anlarsınız. Wood elf olmayı düşünüyorum bu oyunda.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aranın kısa olucağını söylemiştim. tekrar yayındayım. oyunda görüşürüz iişallah :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Öne çıkan mesajlar