nyks Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Bana hep oluyor süzgeçe döndürüyorlar her kan verişimde. Damarlarım fazla inceymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 2 sene öncesine kadar düzenli kan veriyordum. 2 sene önce bi hipertansiyon anksiyetesi oldu, şimdi kan vermeden önce tansiyon ölçtükleri için gerilicem yüksek çıkıcak diye veremiyorum. Ki müzmin düşük tansiyonluyum. Çok üzülüyorum lan kan veremiyorum diye. Keşke versem de bayılsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Esh said: ıyy aynısı bana da olmuştu. damarı bulamayıp 8 kere falan soktu kanırttı. böyle darbeli matkapla duvarı delersin ama dübel girmez sonra genişletirsin ya döndüre döndüre, aynı hissiyat. 8 kerede bulamıyosa zarf atıyodur abi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 :( herkes blood donor çıktı yahu. iyki bir kan veremiyoruz dedik. benim yerime de verin hayrına. brh+ den kimseye hayır gelmezdi zaten sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 darkwingduck said: ya herhangi önemli bir sıkıntı yok. son bi senedir sürekli tahlil gerektiren absürd hastalıklarla uğraşıyorum. hoş tahlil sonuçlarında da bi halt çıkmıyo o ayrı. boşuna kan aldırdığımla kalıyorum. genel bi ortalama çıkarmak adına sayı verdim. Bir aydır düzenli veriyorum ben de, tansiyon 9'a 6'nın üzerine çıkmıyor hiç. Baygınlık değil de hep bir yorgunluk hali oluyor. Sürekli kan veriyorsan düşük tansiyon anormal sayılan bir şey değil, alışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 senede 4 kere vermeye çalsııyom olmadı 3 zaten 2 ayda birverebiliyosun max 6 kere verebiliyon senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar