ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Malice Axe, Shades of Mist, Croc Tear ring, Phoebus' Harp, giyiyorum vede olursa Guard of Valour giyecem allah kismet ederse. Bir minstrelin kullanmasi gereken baska hangi artifectler olabilir? Birde elinde bu artifactlere uygun bir template olan varsa vede buraya yollarsa çok sevinirim.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 winged helm?[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Hor The Forde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Kullanmiyorum ama sence gereklimi?[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ceremoial kesin kullanicam ama winged helm ile Ring of dances gereklimi sizce?[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 eirene varken gov u neden giyersinizki anlamış değilim...heleki bu zamanda Mad Scalarsı unutma derim wolf form her zaman rule :) [signature][hline]Azo [LVL50 7L3 Sorcerer] Kibos [LVL50 5L0 Necromancer] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" [Bu mesaj Gorgo tarafından 27 Aralık 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 cyclops eye shield, bana çok yardımcı olmuştu zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 vnboards'tan bir iki template buldum kalkan olarak Arcanium Enchanted Runed Defender kullanıyorum.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Golden Spear, lvl 10 yapıp javelinleri zerglerin kafasında patlatmak için.[signature][hline]Barlennan Bladesong. Gilded Spear. Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar