BaaL Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 anne bilgisayarı olacak. 14" ,15" falan kafi. marka takıntısı yok. garantisi olması değerini artırır tabi ki. oyun oynanmayacak ama facebook üzerindeki zortville zartcity flash oyunlarını kaldırsın tabi :) 5 tab açınca kasmayacak bir şey olsun. içinin açılmamış olması önemli(hdd ve ram bölümleri açılmasında problem yok tabi ki) wireless'ında, fanlarında (ısınıp kapanma), orasında burasında bir sıkıntı varsa söylemezseniz ilk gün ZORT diye anlarım, bozuşuruz. (3 sene internet kafem vardı, 5 sene teknik servis olarak çalışıp son tornavidasına kadar pc söküp, anakart üzerine çipset lehimleyip taktım uyarayım baştan) aparatları tam olsun pls, değilse de söylerseniz siparişini veririm zaman kaybı olmaz. anlaşırsak trink cash hemen yatırılır. istediğiniz kargo firmasıyla da karşı ödemeli gönderebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ipad dusunmuyormusunuz? anaya babaya ideal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bizimki pc'de büyüdü ya :d 2002-2004 arası okey.gen.tr mi neyse orda falan adminlik yaptı "çok oyuncudur" ipad falan sevmiyor hardware klavye ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Old school ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 headsetini eksik etme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.724tikla.com/product/dark-evopad-r8016k-8-16gb-android-4-0-tablet-380444#tab-buttons şöyle bişey al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ilgilenirsen elimde bir hp probook ilk serisinden var öle ahım şahım değil ama temiz dersler için kullanıyordum bir tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 eğer ilgilenirsen tam istediğin şeyleri karşılayacak bişi var şuan satmayı düşündüğüm; ACER 5542G şuan ben kullanıyorum bu arada aktif şekilde, tv karşısında hearthstone fln takılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 tornavida mı söktün pcden vida mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 tornavida söktüm, ameliyat sonrası içinde unutmuşlar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 gelmedi pm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 laptop'ı olmayanlara, profil resmi olmayanlara mesaj atmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Acer Aspire 5738G mevcut elimde. Alet süper. Garantisi bitti. Daha jelaetinleri üzerinde duruyor. O nebze temiz kullandım. İçi miçi açıılmadı, tamir, servis yüzü görmedi. İlgilenirsen PM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mosquito ile prensipte anlaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar