Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ya arkadaşlar burda daha deneyimli olan vardır bir fikrinizi almak istedim. şimdi lisansız windows ları olan bir firma bunları lisanslamak istiyor da. -öncelikle en ucuza temin etme yolu nedir. -ben windows 7 alın dedim fakat lisans almak için konuştukları yer windows 8 alın bunun lisansıyla daha önceki versiyonları da kullanabilirsiniz demiş . bu bana saçma geldi çok eski win xp ile çalışan makine bile var hangisini yüklediysen onun lisansını alman lazım diye biliyorum böyle en son çıkanı aldım istersem öncekileri yüklerim diye bişiy olabilir mi (ben yanlış anlamışsınızdır dedim ama yok öle dediler diyor çalışan) -bir de ben çok eski makinelere windows alacağınıza linux kurun dedim. şimdi linux windows server a uzak masaüstüyle bağlanabiliyor mu.eğer bağlanıyorsa kullanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bağlanır, 8 al hepsin gelsin diye bişey yok microsoftu arayıp teklif alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bizim Rotlan bi mesajlaş derim, adam bu işin duayeni, en doğrusunu bilir, key de verir uygun fiyata. http://forum.paticik.com/read.php?27,6004544,page=24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ofise alıyosan rottan alma başına iş gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sağolun. fatura lazım ya yoksa ben de düşündüm burda satan arkadaşlara sormayı şimdi telefonla windows satacak olan firmayla konuştum adamlar open licence vericekmiş ya bana yanlış anlatılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ya bi de şu cal lisansı olayı nedir tam olarak.nette bakınırken önüme çıktı da sonra bu da süpriz olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar