Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bluetooth Sorunsalı (Cinnet geçirteninden)

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bugun aldıgım Flexy usb bluetooth dalgasını bı turlu calıstramadım

Aleti takıp cd'sinden driverını yukluyorum hersey ok. Aynen kullanma klavuzundakı gıbı daha sora aleti pcye takın dıyo takıyorum o sırada wındows kendı suruculerını yukluyor anladıgım kadarıyla yada işte sag altta bırden Bluetooth bulundu hede hodo yuklenıyo vs tarzı seyler soluyo ve anladıgım kadarıyla kendı orj driverının uzerıne kendı drıverını kuruyo. Tabi cok daha farklıda olabılır ama benım anladıgım bu.

Daha sora tıklıyorum Flexy bluetooth ımgesıne ve
Bluetooth device not found diyoır. Takılı oldugundan emın olun falan dıyo. Kısacası çalışmıyo

Ne yapabılırım? Yardımcı olun lutfen kac saattır urasıyoru mkafayı yıııcem :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 29 Aralık 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
Ben bılgısayardan telefona dosya atabılıyorum ama telefondan bılgısyara atılmyorrrrrrrr

Yardım lutfen

walla ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama genede anlatayım. 6600 için bluetooth aldım. taktım pcye. bende sorun yasadım ama ben telefondan pcye atabiliyodum pcden telefona gitmiyodu. neyse sonra biraz kurcalayınca buldum. benim pcnin usb çıkışı arızalıymış. yani tam olrak arızalı da deil. usb 1.0 da sorun yokta 2.0 sorun yapıyodu. çift taraflı veri akışı (alma/gönderme olayı) yapılamıyodu. bayaa bi bırkaladım. olmadı. sonra gittim 10 dolar daha fazla verip 30 metrelik bi modelini aldım. markalı, kaliteli bişidi. onu taktım, oldu.
gerçi sonra anakartı değiştirdim, sorun kalmadı.
önerim bluetoothu aldıın yerden denemek için değişik bi dene al, onu dene. o da olmazsa bluetoothu başka bi pc de dene. orda çalışırsa sanırım sende de aynı sorun var.
eğer anakartın usb portu sorunluysa ve yeni anakart alacak paran yoksa git bi dene infra al, sorun bitsin :)

kolay gele.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar sımdı halan kac saat gectı ve urasmakatayım butun gunumu bu olaya verdım dıyebılırım

ve evet biraz oynattım kesin snir krizlerine gark oldum.

Telefon t610

Kesfettigim bazı seyler,
Bluetooth'un driverları hıc bı sekılde ısıme yaramıyor yanı yuklendı dıyor ama daha sonra goremedı dıyor. Gerci goremedı dıyene kadar wındows kendı tanıyıp kendı drıverlerını yukluyor gordugum kadarıyla. Bu bır sorun olabılırmı? Yanı orj. driverlarını degılde windows amcamızın yukledıgı drıverlarla kullanabılıyorum.

ve My Bluetooth places' açılmıyor.

Ha ayrıca dedıgım gıbı wındows'un tanıdıgı halıyle pc'den telefona rahatlıkla dosya gonderebılıyorum
fakat
Telefondan pcye mumkun degıl bazen hic gormuyor gorsede başarısız oldu dıyor yollarken.

Ha anakart yeni zaten onu degıstırecek halım yok :) Asus nforcelardan
uzerınde 4 adet usb girişi var 2'sini denedim aynı. Bide şimdi şu ara kordonunu takıp kullanıyorum aleti fakat bi işe yaramadı oda :(

Oof of...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

bir arkım flexy driverlarını kullanmama gerek olmadıgını ve sadece wındows'a bırakmam gerektıgını soledı. Sanırm bıraz hata yaptım o konuda ikisinide yuklemek gıbı ama şimdi duzeltmek ıcın format atmak gerekıyormus. Hmm format olayım zorda ayarları falan kurcalıyıcam artık.

PC'nın dosya gonderıp alamama durumu ark'ın dedıgıne gore port açamama olayından kaynaklanıyormus.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda yazılan mesajları okumayıp en son cumleye bakanlar icin guzel bi ornek oldun bak sımdı sende...

Kullanım klavuzunu okuyarak zaten hata yapmıs oldum ben.

Kullanım klavuzunu okuyup onun dedıklerını yaptım ve calısmadı ama kullanım klavuzundakı yapılan seyleri sildim ve olayı wındowsa bıraktımı yazmıstım yukarda.

Windows halletti yani aletin klavuzuylan falan işim olmadı...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...