Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL

Serif

Öne çıkan mesajlar

Ben 1 senedir SWG oynuyorum ancak daha evvel yurt disinda yasiyodum. Simdi Istanbul'a dondum ve 512 adsl baglatiyorum. Lutfen bana soylermisiniz lag ne durumda? Dialup la oynamayi denedim hic bi sey yapamiyorum. Lag beni olduruyor. Ben sadec pvp icin oynuyorum eger gene lag oluyorsa adsl baglatmamim bile anlami olmucak. Simdiden sagolun.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas
Sosyal ağlarda paylaş

Buyuk savaslarda ne oluyo? veya coronet gibi sehirlerde? Ben wanderhome da oynuyorum ve rebellerin lideri gibi biseyim. Butun buyuk savaslarda basi ben cekerdim, oyleki oyuna ara verdim, wh da pvp diye bi sey kalmamis. Simdi ben dondum diye bi suru insan geri donuyo ancak eger svasamicaksam herifleride bosu bosuna getirmiyim.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas

[Bu mesaj Serif tarafından 30 Aralık 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

512 adsl ile rahat rahat savasırsın. ayrıca sende biliyosunki bu oyunun asıl gereksinim duyduğu olay ram.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

cok sagolun, icime su serptiniz. Makina iyi, dogrusunu soylemek gerekirse yurt disindaki makinem gumruge takildi, daha fazla sabredemeyip yeni makine aldim. Yay yakinda impleri kesmeye tekrar basliyabilirim. WHa gelirseniz ickiler benden.:)[signature][hline]Est Sularus oth Mithas
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 30 Aralık 2004 14:21 tarihinde demiş ki:
hatta penth ramsiz oynuyor oyunu :)

256 ile boş şehirler dışında ancak screenshot görürsünüz

Ooof of
256 kilobits per second

8 bit = 1 byte
1 kilobit = 1000 bit

=> 256000 bit = 32 kilobyte

Yani saniyede 32 kilobyte indirebilme kapasitesine sahip bir bağlantı...

1 seneye yakın zamandır bu oyunu oynayan bir adamın da orda ram değil bağlantı tarif ettiğimi anlamasını beklerdim. Başlığın da bağlantıyla ilgili olması ayr ıbir muamma.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 30 Aralık 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Flameeye, bir nedeni de şu olabilir, kendini karşılaştırdığın adam Avrupa serverında oynuyorsa pingi daha düşüktür, Eclipse Amerika biliyorsun[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...