Serif Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ben 1 senedir SWG oynuyorum ancak daha evvel yurt disinda yasiyodum. Simdi Istanbul'a dondum ve 512 adsl baglatiyorum. Lutfen bana soylermisiniz lag ne durumda? Dialup la oynamayi denedim hic bi sey yapamiyorum. Lag beni olduruyor. Ben sadec pvp icin oynuyorum eger gene lag oluyorsa adsl baglatmamim bile anlami olmucak. Simdiden sagolun.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Valla kabloda sorun yok normalde 200 altı ping veriyo pvp yapılıyo. ADSL dede aynı sanırım yurtdışı gibi sorunlar olmadıkça büyük ping sorunu çıkmıyo. yani benimki 64kablo hiç sorun yok.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Buyuk savaslarda ne oluyo? veya coronet gibi sehirlerde? Ben wanderhome da oynuyorum ve rebellerin lideri gibi biseyim. Butun buyuk savaslarda basi ben cekerdim, oyleki oyuna ara verdim, wh da pvp diye bi sey kalmamis. Simdi ben dondum diye bi suru insan geri donuyo ancak eger svasamicaksam herifleride bosu bosuna getirmiyim.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas [Bu mesaj Serif tarafından 30 Aralık 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 512 adsl ile rahat rahat savasırsın. ayrıca sende biliyosunki bu oyunun asıl gereksinim duyduğu olay ram.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bende 512 adsl var ve 230 ping ile oynuyorum lag ve loss yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Kalabalik yerlerde ping artmaz makinen kötüyse fps düser , bu durumda sende kendini lagda gibi hissedebilirsin bu normal.. 64kb cable ile günde 10 saat pvp yapiyorum.. Hic ulan lagdan öldüm dedigimi hatirlamiyorum.. Ha ama client crashler cinnet..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 cok sagolun, icime su serptiniz. Makina iyi, dogrusunu soylemek gerekirse yurt disindaki makinem gumruge takildi, daha fazla sabredemeyip yeni makine aldim. Yay yakinda impleri kesmeye tekrar basliyabilirim. WHa gelirseniz ickiler benden.:)[signature][hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 512 normal şartlarda rahat yeter ama ülkemizde bağlantıların seviyesi bi aşağı bi yukarı olduğu için değişiyo. bende 256 adsl var örneğin baze 180ping 0 loss oluyo baze ping 2k ya çıkıyo loss 15 oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 256 da yeter[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hatta penth ramsiz oynuyor oyunu :) 256 ile boş şehirler dışında ancak screenshot görürsünüz[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya tunch gitsene sen ya soldatı bilmiyon millete akıl ööretiyon... ayıp yaw :P[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bilmemek değil öğrenmemek ayıp :) hem zaten ben veremem öle fps falan. sakin rpg ci adamım ben :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: tunch, 30 Aralık 2004 14:21 tarihinde demiş ki: hatta penth ramsiz oynuyor oyunu :) 256 ile boş şehirler dışında ancak screenshot görürsünüz Ooof of 256 kilobits per second 8 bit = 1 byte 1 kilobit = 1000 bit => 256000 bit = 32 kilobyte Yani saniyede 32 kilobyte indirebilme kapasitesine sahip bir bağlantı... 1 seneye yakın zamandır bu oyunu oynayan bir adamın da orda ram değil bağlantı tarif ettiğimi anlamasını beklerdim. Başlığın da bağlantıyla ilgili olması ayr ıbir muamma.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen [Bu mesaj Penthesilea tarafından 30 Aralık 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ehehüühe :) patlamış. ram ve bağlantı hızı aynı anda konuşunca normal yani :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben bişey merak ediyorum ve hep etmişimdir millet 64 kablo veya 256 adsl ile benden daha iyi ping alıyor neden acaba[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu tip oyunlarda 1. onemli olan sey ram 2. ise baglantinizdir. baglantiniz kotu olursa fps problemide cekersiniz ram iniz yetersizse ping/loss problemi cekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 rem ekran karti islemcin saglam olsun yeter walla baglantı o kadar onemli deil bence ...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Uthmatar, 30 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: rem ekran karti islemcin saglam olsun yeter walla baglantı o kadar onemli deil bence ... peki öyle olsun :)[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Flameeye, bir nedeni de şu olabilir, kendini karşılaştırdığın adam Avrupa serverında oynuyorsa pingi daha düşüktür, Eclipse Amerika biliyorsun[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar