Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Zznt3GXKNwQ Siz anca yaranı arzularsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ya bu adam ölmüyo muydu hane kolon kanseri falandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 2 yıl kadar önce öldü zaten. Yossi kohen olayında olduğu gibi dış güçler yerine başkasını getirdi. Belki de gelişmiş klon teknolojisi ile yerine dış güçlerin dediğini yapacak, bir klonunu yerleştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ya bu herif bu kadar beddua ya falan ölmüyosa zaten bundan sonra kasmayın yani biri size beddua falan ederse eğer biraz da sağ koltuk altıma doğru et lan falan diyin. ha bu arada babam tayyipçi çıktı beyler. bu gece içersem falan çok büyük bir rage operasyonu yapıcam. burdan adminlere sesleniyorum beni mazur görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ya bu akpli tanıdık akraba bilmemne nerden buluyorsunuz benim etrafımda toplam 1 tane akpli var onunda soyadı cengiz olduğu için gayet doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar