noface Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bızmı sansızız kardesım 50 tane denıyorum lımon kavun karpuz limon vsvsvsvsvsv nedır bu yahu boyle!!![signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Sen bana ver arkla 39 tane oynadık 9 chitin 1 mirage 1 gold bar düştü :=) bana ver oyniyim cıkarsa veririz[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Yuh.Abyys gem para ile mı oynanıyor ?Yoksa beleş mi ?[signature][hline]
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: oQo, 29 Aralık 2004 21:05 tarihinde demiş ki: Sen bana ver arkla 39 tane oynadık 9 chitin 1 mirage 1 gold bar düştü :=) bana ver oyniyim cıkarsa veririz oldu canım!!!! ozaman parayı abyss yatıralım nıye kendımızı kasıyoruz kı set alıp basıcaz da patlıycak su gold bar meselesıde oldukca ılgınc geldı !!!!!!
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Inanma Diez Serverinde LvL 57 orc Pelerinli Büyücü ile bastık Silver nickli WeRuLEZ Clanında[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Tabi pelerinli olunca sans artıo dimi :P biz hic pelerin giymedik. Ben adoniste 1500 tane aynı anda bastım.(lvl 61 ve pelerinde vardı) ama bişi dusmedi[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 36 Roque DieZ 1/2
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bana solemein adam düsürdü alal lala Milet üsütme gelio :)) Hem Şanstır bu düşmeye bilir[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
noface Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hurafeler devam edıyor sans ya ne dıyelım cıkaran 10 abys ıle bıle cıkarıyor ıste[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
n0th1n9 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 15 gem denedim cıkan en iyi sey priest chitin pauldron gene fena değil ama 3-4 saat kasıyoz :([signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
GM-Azrael Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 banada bişi çıkmadı şu ana kadar... Yanlız şu GOLD bar olayı iyiymiş...Yani nedesem bilmemki biri benim götümede bal çalsa :D[signature][hline]Besmele çek...
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Hauaha :-p dısına surmekle olacak gibi degil,balı artık tazyik etmek lazım iceri dogru :) valla bir arkadasıma shard,birinede ironbow cıktı,max onları gordum, Bana cıkan en iyiler; Glave Slayer Rog chitin pauldron Warior chitin pauldron Priest chitin pauldron Bilimum warior,chitin ellik kolluk, 2-3 crimson parcası Bilimum fullplate çeşitleri Asırı fazla upgrade scroll(herkese böleni bilmiyorum) Bilimum unlu mamüller (kek,pasta) Güzel bisi göremedim hic.Kasmıyorum artık vallaa abyss falan.
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: oQo, 29 Aralık 2004 21:55 tarihinde demiş ki: Inanma Diez Serverinde LvL 57 orc Pelerinli Büyücü ile bastık Silver nickli WeRuLEZ Clanında yaw kardesım su pelerın olayını bırakın bı bok degıl o burda onu sole bole de deyıp durmayın hıcbır artısı olmayan bısı ıste4 sadece sus o kadar yaw ne AR verır nede baska bısı yok kardes akuma nında dedıgı gıbı 1500 tane basmıs adama en fazla cıkan sey set parcası onlarla zengın oldu o adam GOLD BAR HIC BIR SEKILDE VE ISTER GOTUNE ISTER BASKA YERINE DEGIL BAL MANISA DAN MESIR MACUNU DA SURSEN CIKMAZ SCRIPT DE YOK OLE BISI KIMSEYEDE CIKMAMISTIR BU GUNE KADAR . bırı yazmıs cok sallamayın dıye bı topıkde bencede yanı mılletı bosu bosuna heveselere kaptırıp baska seylere ıtıp duruyorsunuz
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Lam ben zaten zengindim :) onlarlamı zengin olcam. 3 gold bar vardı + 50m para vardı. +7/12 full hp setim priest pendant , warrior pendant , +4 scorpion shield , +6 dragon tooth hammer , lycoan staff , 1 tane ring of life , ah ah nerden nereye :) simdi cebimizde 2m la gezioz.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 36 Roque DieZ 1/2
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: aKuMa_Tr, 30 Aralık 2004 11:57 tarihinde demiş ki: Lam ben zaten zengindim :) onlarlamı zengin olcam. 3 gold bar vardı + 50m para vardı. +7/12 full hp setim priest pendant , warrior pendant , +4 scorpion shield , +6 dragon tooth hammer , lycoan staff , 1 tane ring of life , ah ah nerden nereye :) simdi cebimizde 2m la gezioz. lan dana para ver ozaman bende 150 k kaldı dun gece :P
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu server da para yok lam :)[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 36 Roque DieZ 1/2
SteelBB Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Sen harbi zenginmişsin:)[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: dieevil, 30 Aralık 2004 11:53 tarihinde demiş ki: said: oQo, 29 Aralık 2004 21:55 tarihinde demiş ki: Inanma Diez Serverinde LvL 57 orc Pelerinli Büyücü ile bastık Silver nickli WeRuLEZ Clanında yaw kardesım su pelerın olayını bırakın bı bok degıl o burda onu sole bole de deyıp durmayın hıcbır artısı olmayan bısı ıste4 sadece sus o kadar yaw ne AR verır nede baska bısı yok kardes akuma nında dedıgı gıbı 1500 tane basmıs adama en fazla cıkan sey set parcası onlarla zengın oldu o adam GOLD BAR HIC BIR SEKILDE VE ISTER GOTUNE ISTER BASKA YERINE DEGIL BAL MANISA DAN MESIR MACUNU DA SURSEN CIKMAZ SCRIPT DE YOK OLE BISI KIMSEYEDE CIKMAMISTIR BU GUNE KADAR . bırı yazmıs cok sallamayın dıye bı topıkde bencede yanı mılletı bosu bosuna heveselere kaptırıp baska seylere ıtıp duruyorsunuz Adam bana Gosterdi Gold Bari allah allah yalanmi sölicez ??? git sor /pm silver yap türk adam[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
noface Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 valla ne dıyelım sans be[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya guzelım yalan soyluyorsun demıyorum yanılıyorsun cantasında vardır gold bar sana onu gostermıstır hayır kendıne cıksa ha yalan derım yada baska sey ama bu senın yaptıgın baskasının seyı ıle gerdege gırmek gıbı bırsey cantasına dusen ıtem sarı renkde yazar tutup onun ss ını alıp gondermısmı sana veya ne bılım farklı seyler bu kadar guvenıyon ama yok ole bısı
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ya karısmak istemiyorum ama,belki usko da ayarları degistirmis olabilirlermi,bizim arkadasada silver bar dustu : said: dieevil, 30 Aralık 2004 11:53 tarihinde demiş ki: GOLD BAR HIC BIR SEKILDE VE ISTER GOTUNE ISTER BASKA YERINE DEGIL BAL MANISA DAN MESIR MACUNU DA SURSEN CIKMAZ SCRIPT DE YOK OLE BISI KIMSEYEDE CIKMAMISTIR BU GUNE KADAR . yattım gülmekten :D [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 30 Aralık 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar