Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

armor ile ilgili

lisantus

Öne çıkan mesajlar

O bi asker değil, ünlü Bounty Hunter Boba Fett =)

Ve evet, bu armor var. Bounty Hunter (BH) armor bu, aynı zamanda Mandalorian Armor da bu şekilde ama serverdaki en nadir itemlardan biri Mandalorian, BH armor ile yapılıyor zaten, BH armorun her parçasını teker teker modifiye ediyorsun, çok zor bir questi (Death Watch Bunker) bitirince tek parçayı yapıyorsun ve haliyle serverda en nadir parça oluyor.

BH Armor a gelince, o da nadir ama bulunamaz değil. Hatta sahiplerine rastlamışsındır. Yaklaşık 10 milyon credits e bulabilirsin set, fakat 30% civarı resistleri, karizma aleti yani.
Zaten BH lar jedilarla uğraştığı ve lightsaber resisti olmadığından BHlara yönelik bir olay, savaşta falan kullanılmaz yani, karizma işi o =)

BH değilsen giyemezsin bi de tabi bildiğim kadarıyla.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.

Sosyal ağlarda paylaş

rifleman i bitirince bh ye basliyacam kesinlikle ama zaten o armoru giyiyim söyle bi dolasayim of ya ne karizma 10 milyon versem kesin alabilirmiyim yoksa 10 milyona bide onu satacak adammi bulmam lazim asik oldum armorada sirf karizma jerim jediyi bu arada çok merak etim sende varmi o armordan
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yok, ben BH olup işi öğrendikten sonra okul başladı ve portlar kısık, sadece evime gittiğim zamanlarda kısa dönemlerde oynuyorum o yüzden ne alabildim, ne düşürebildim.

Yazmamışım bu arada, bunlar Dark Sun lardan düşer. O NPC leri de Yavin'in kuzey batı sahillerinde bulabilirsin. Ama baya zor düşüyorlar adamlardan. Ben 20 ye yakın kestim ve 0 çektim yani. Kolay da bulunmuyorlar. Ama kasmak lazım gerçekten.

Emrellius'ta var full set tanıdıklarım arasında. Eclipse'den Emrellius.

BH lıkla ilgili kafana takılan birşey olursa da SWG sitesinde BH rehberi yardımcın olacaktır.
Kolay gelsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha evet şimdi dikkat ettim full giymemiş armoru, alttaki pantalon =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 27 Aralık 2004 02:30 tarihinde demiş ki:

Ve evet, bu armor var. Bounty Hunter (BH) armor bu, aynı zamanda Mandalorian Armor da bu şekilde ama serverdaki en nadir itemlardan biri Mandalorian

boba nın üstündeki mandolorian armor. bounty hunter armorla tek alakası i mando armorun dediğin gibi BH armorla yapılıyor olması.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

ben 6 kisi gelirim sadece eglenicek kalabalik bi grub olalim diorum ben jedi da olur hatta aramizda isterseniz ... :) olmek icin gidelim diorsan tek tek gidelim bence daha mantikli olur gerci pek zaman farki olmaz olum zamanlari arasinda 2 kisi yada tek kisi

PS: denedim duel esnasinda acilmiyor id menusu :) olsaydi biriyle dalga gecicektim oyle dizzy kd yediginde tipini deishtirmeye kasicaktim ama olmadi ishte

[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!

[Bu mesaj Uthmatar tarafından 27 Aralık 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biz infinity de bi arkadaşa yapmıştım mandolarian helmet..bh armorun bunlarla sahiden hiç bi alakası yok sadece carft edilirken kullanılıyo.. mandolarian armor içinde 3-4 parça alet lazım (sadece1 parçasını yapmak için ): gerekli bh armor parçası, binary liquid, projctive coating ve alum minerals.. alum minerals sadece dwb'nin içinde miner questi yapınca geliyo diğerleri ise dwb içinden yada endorda 0 0 da bulunan dw spawn noktasından çıkıyo..

ne yazıkkı şu an elimizde tüm parçalar olmasına rağmen jedi şeyleri yüzünden yapamıyoruz kendimize :( (mando yaptığımız arkadaş olaydan 1-2 ay sonra ban yedi armor gitti puhaha)

bu arada craft dwb içinde oluyo ve her parça için ayrı bi crafter mesleği gerekiyo mesela helmet i droid engineer yaparken chesti armor smith yapabiliyo

[Bu mesaj Genwa tarafından 29 Aralık 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

shakan diye bi alman adamda serverdaki en uber bh'ydi hemde m bh olup jedi kesen nadir kişilerden :D

bi sürü dot, 530-430 maxlık 2 uber de-10(daha sayısız de-10 var ama 300+ dmg civarı), 1 jetpack 90 base skill tape dolu armorlar ama işte gelde bunlara sahip ol bi de csr ye küfür edecek kadar aptal ol :D
Sosyal ağlarda paylaş

bence o işleri yapmak adamı aptal etmiştir. bilgisayarın başında radyasyondan beyin hücreleri ölüyodur wallaha[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...