Raistin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ekran kartım geforce 2 mx 400 bununla oyunu calistirmam mumkunmu? (eger en kotu ozellikelrde normal calisacaksa evet diyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aynı ekran kartı bende de var ve gayet rahat çalışıyor oyun[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aynen bende de var bende de çalışıo. şuana kadar çalıştıramadıım oyun yok zaten.. doom3ü denemedim ama[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 soylediginiz icin saolun ps: shapsal benim yaptigimi yapma ve deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 grafikler hoş ama über değil.çalıştırması lazım. böyle durumlarda herhangi bi oyun sitesinden sistem gereksinimlerine bakmak en kesim çözüm bu arada.en azından emin olursunuz.minimumun yanında bi fikir edinmek adına recommended a da bakmayı unutmayın tabii ;) Arcane, gururlu gf2 mx sahibi[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 onlar çok sıkış oluor ama arcane recommended ı geçen sistemimde kasılan oyunlar var bir sürü.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 gerçekten de baya sIkIs oluyor, gamespotda KOTOR min 1.2 ghz derken arkadas1n 733 mhz de tak1lmadan oynadIk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 böyle basit birşeyi yahoo google vs. kullanarak bulabilirsiniz giriosun yahoo.com a battlefront minimum system yazıosun enterlıosun ilk çıkan sayfada yazan: said: Graphics Card Required 64MB 3D Graphics card w/Hardware Transform & Lighting (T&L) Capability Recommended 128MB 3D Graphics card w/Hardware Vertex & Pixel Shader (VS/PS) Capabilitydemiş zeki lucas.gf2 deaçarsın açmasına , T&L eskidir tamam eyvallah da eheh komik bu adamlar vertex shader ve pixel shader ne arasın GF2 de, minimum demek oyunu açıp 5 fps ile izlemekse eyvallah lol.dalga geçiolar sanki.işte böyle cinlik yapıolar o yüzden recommended a da bakmak lazım.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar