sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Daniel_Xavie, 29 Aralık 2004 19:27 tarihinde demiş ki: çekirdek+bira göbek + kalça[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Badem veya ceviz + kuru siyah üzüm Avucunuza bir badem veya ceviz, yanına da 4-5 tane üzümü alıyoruz, ağzımıza atıyoruz, yanında da çayı götürüyoruz. Önemli olan üzümle badem ya da cevizi aynı anda ağza atmak.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 nescafeli & şekerli süt + eti burçak süper kombo...ultra lezzet...mega dehşet[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
hormonluportakal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 şimdi arklar herzamanki gibi bokunuzu sidikle boca ederek süper bir lezzet kombosu hazırlıyorsunuz we aynı gece tuwalette uykuya dalmış halde bulunuyorsunuz beelki olmaz tuwaletin kokusu nedeniyle hem siz hem çewre mahalle tarihe karışıo :tebrikz::rock::tebrikz::rock::tebrikz::rock::tebrikz::rock::tebrikz::rock::tebrikz::rock::tebrikz::rock::tebrikz::rock::tebrikz::rock:
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Kaliteli bira mumkunse Tuborg gold - Amerikan patates.. Süt - Browni kola - doritos[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 tuborg gold? kaliteli bira? 0.o[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 kola-cips !! var mı ötesi[signature][hline]^Dallas Mavericks^
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Labne peynir - Doritos Alaturca[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bira + cips + kola + kek :)[signature][hline]uyumak istiyorum
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 galete+tuzlu peynir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar