GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 turkiye ile ilgili bi konuydu da yeni baslik acmiim bu kadar ufak bisi icin diye buraya atmistim yani sitenin durumu ile ilgili degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sitenin girişinde bir anket vardı hangi kıt'adasınız diye. asya amerika ve avrupa vardı. işte ged de ben avrupa kısmında oturuyorum yaşam tarzım daha çok bir avrupalıya benziyor ama atalarımı da reddetmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda demiş. behn o soruya boşluğuma geldi herhalde asya demiştim hehe.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 22 Aralık 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ühü ühüüü[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 suprnova.org a da giremiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 www.torrentsearch.com dan herşey bulunabiliyor ayrıca hızlı.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: lord_elvyn, 22 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki: sitenin girişinde bir anket vardı hangi kıt'adasınız diye. asya amerika ve avrupa vardı. işte ged de ben avrupa kısmında oturuyorum yaşam tarzım daha çok bir avrupalıya benziyor ama atalarımı da reddetmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda demiş. behn o soruya boşluğuma geldi herhalde asya demiştim hehe. yok ben demedim onlari birisi demis bende ilginc buldum adamin yazdigini buraya yazdim konunun adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bu arada suprnova.org'un mirror sitesi hala çalışıyor http://www.bi-torrent.com/ Hatta böyle daha iyi, fazla grafik yok gayet hızlı çalışıyor ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yaşa AutolycuS :tup: [Bu mesaj EarS tarafından 23 Aralık 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bir de www.torrentpimps.com var.. elitetorrents de şu an açılıyor bende..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Torrentpimps.com açılmıyor bende şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yakinda torrentbits2.org acilcak http://www.zargate.org/torrent/ burdanda acc aliniyordu ama simdi acc siniri dolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bu arada Torrent Reactor de aktif durumda ve bayaa torrent mevcut[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar