Jezz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 elitetorrents.org a geçin mutlaka, hep full hızda download alıyorum, çok çok iyi bir site.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bittik yaw torrenti baltalıyolarrr eğer yasa filan çıktıysa bu olayla ilgili buldukları bütün torrent sitelerini kapatırlar herhalde z.çtık valla neysee hemen yeni filimleri indiriim[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 suprnova kapanmışşşşş olamazzzz[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 şimdi emule'ye mi mahkumuz biz :([signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 www.lokitorrent.com[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 IRC derim hala daha başkada bişi demem arama var, manyak manyak adamlar var arşivi göğü delmiş, resume var başka bişi istemem.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 irc den nası oluyo ki[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sadbutcher tutorial isterük[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ben de hic denemedim ama http://www.packetnews.com/ bunun gibi arama motorlari var sanirim mirc icin tam olarak nasil oldugunu biri anlatirsa guzel olur
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bu elitetorrents'e üye olurken sana soru soruyor ve cevap FAQ'ta diyor ama ben bulamadım FAQ'ta. Biri söyleyebilir mi ? [Bu mesaj kfg tarafından 21 Aralık 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Core Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: UnKnownTR, 19 Aralık 2004 18:06 tarihinde demiş ki: forumlardan ogrendigim kadariyla torrentbit, movieler icin en iyisiydi. peki simdi, dogru duzgun movieler indirmek icin en iyisi hangi p2p'dir? ???
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bekleme süresi oalrak 24 saat port olarakta ilk ort ve son port dışındakilerin hepsi seçili olacak [numaraları hatırlamyıroum şimdi][signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 tamam buldum hangi portlar olduğunu bir tek son ve ilk boş kalıyormuş... Sağol elvyn [Bu mesaj kfg tarafından 21 Aralık 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ilk ort ve son port dedi ya. ilk port ve son port olacak, capishe?[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Hmm IRC tutorial işini bi sorup öyle yazmak lazım sonra patiye zarar gelmesin arkadaşlar.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: lord_elvyn, 21 Aralık 2004 17:37 tarihinde demiş ki: bekleme süresi oalrak 24 saat port olarakta ilk ort ve son port dışındakilerin hepsi seçili olacak [numaraları hatırlamyıroum şimdi] Ben bunu ortadaki olarak anladım. Pardon. [Bu mesaj kfg tarafından 21 Aralık 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bütün Torrent şebekesi çöktü... oMG.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Şu anda sitesi açık olan elitetorrents.org(hatalı) bi-torrent.com animesuki.com torrentsearch.com var... Edit: elitetorrents'de hata veriyor artık... :( [Bu mesaj kfg tarafından 21 Aralık 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 elite de hata werio[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Allah allah, mesajı attığımda yeni kapamıştım siteyi...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 napıcaz ya uffff !!![signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 torrentsearchden hızlı hızlı çekiyorum.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ilginc bende ne elitetorrent ne filelist en ufak bi sorun bile cikarmiyor
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 http://www.filelist.org/forums.php?action=viewtopic&topicid=3638 ilgincmis buda
kfg Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ne yazıyor o topic'te ? Benim üyelik var da şifremi unuttum. Şimdi tekrar üye olmak istemiyorum.
Öne çıkan mesajlar