Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neyim eksik yaaa

deathblow

Öne çıkan mesajlar

nfs underground1 de 800x600de full özellik açınca takılıyo.. nfs2 de 640x480de en düşük ayarda bile kasıyo, arada takılıyo.
bide nfs1de light trails açıkken karanlık oluyo, hızlandıkça kararıyo, 250de fln noslayınca karanlıktan hiçbişi gözükmüo gibi bişi.. normalde böle mi ?

celeron 1.8
gigabyte p4titan 845 (agp 4x, ddr 266mhz)
asus 128mb radeon 9550ge 128bit (atinin sitesindeki son driverı kullanıorum)
384 mb ddr 266mhz

kasam baya souk cpu sıcaklığı 30 bile olmuo
xp pro kullanıorum (daha dün gece formatladım)

neyim eksik sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

elimdeki 2. makinanin özelliklerini yaziim
celleron 1.7
ati radeon 8500 128 mb
256mb ram

NFSU1 ide 2 yide 800x600 da medium detailde çaliştirio sorunsuz ...

bilgisayarini otur bi güzel optimize et gereksiz çalişan ne varsa temizle ...olmadi en son driverlarini yükle ekran kartin ile board'unun ... ayrica 30 derece cpu ısısı pek hayra alamet deil ya neyse ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls

[Bu mesaj hired_gun tarafından 29 Aralık 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İşlemci taban değerde falan değim bence
NFSU2'yi pentium 1GHz ve 256 ram ile tıpış tıpış oynuyordum. Ekran kartı 32mb geforce mx200

Bence yazılımsal bazı sorunların olması daha olası. Directx 9.0c kurmayı dene ilk olarak denildiği gibi.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken:
in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything

[Bu mesaj Kendercik tarafından 29 Aralık 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hoca nfsug bu yazdıkların
ben nfs 1 ve 2 yi pentium 133 pclerde oynadımızı hatırlıom[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

bnm ekran kartını arkn pcye taktık amd 2.6 we 512 ramle süper çalışıyo yane ekran kartım sağlam.
gene bnm ekran kartı arkın pcde, ama 256mb we 266 mhz ram. gene süper!

driverlar tamamen güncel we directx 9.0c yüklü
ayrıca celeron 1.7 de benimkinden çok çok daha hızlı oynayanlar war

[Bu mesaj deathblow tarafından 30 Aralık 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...