zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ya bana böle bişi lazım :) böle sayfada beyaz yada mavi renk kar taneleri yağacak :) elinizde böle bişey varsa yollarsanız çok güzel olur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 DHTML le olur sanırım şu ssiteden scriptlere bir gözgezdir http://www.dynamicdrive.com hatta buldum var birkaçtane armadan http://search.freefind.com/find.html?id=6299074&pageid=r&mode=ALL&n=0&query=snow [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 26 Aralık 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 çok işime yaradı saol :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 peki elinde güzel bir noel baba gif i olan varmı :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 var elimde bi tane güsel msn ekle verem..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 çok saol ama gerek kalmadı :) halettik :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 :) Noel baba gifi olan varsa hala :)[signature][hline]www.talonofdragon.tkFrp-Fk Sitesi-Admin
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ahaha sağolun çok güzel oldu.. www.pexu.com[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05
Öne çıkan mesajlar