pot Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Merhaba oyunda herkese sordum ama kimse cevap vermedi nerden vendor alınır veya nasıl kurulur lütfen yardım edin
Recital Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ekranın sağ alt kısmında "COMMAND"a tıklıyorsun. Açılan Pencerede "TRADE" daha sonra "MERCHAMENT"e tıklıyosun. Tezgahın ekranı boş olarak açılıyor satmak istediğin itemleri bölümere yerleştiriyorsun. pazar alanına satmak istediklerini server belirterek yazabilirsin belki alıcı çıkar :))[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»»
pot Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 valla çok saol ne diyeyim
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yada yazı yerine gelip /merchant yazarsanda olur[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Öne çıkan mesajlar