Thomson Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 0536 3250766[Bu mesaj Thomson tarafından 03 Aralık 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj orc_lord tarafından 06 Aralık 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Beni lütfen yanlış anlama sadece görüşümü belirtmek istiyorum eğer besliyemiyorsan ve zorlanıyorsan birisine ver hayvanların poarayla satılmasına sonuna kadar karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thomson Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 haklısın karşı olmana saygı duyarım , ama ben bu hayvanı beslerken yedirirken içiriken tuvaletini pisliğini temizlerken kimse sana yardım ediyim demiyor annesine babasına para verip satın alırken kimse bana bedava köpek vermiyor istediğim fiyat cuzi bir bedel alınması gerekli bir emeğin bedeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Çok şirinmiş inşallah birini bulursunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Thomson sana PM atiyorum asilari ne durum'da ve nerede oturuyorsun eger Istanbul'da oturuyorsun yarin bulusalim bi kopeyi goreyim alma ihtimalim yuksek erkek ariyordum onu buldum bi disi lazim, sonra istanbulda yabanciyim kulagini kestirebilecegim bir veteriner filan biliyormusun bunlarida yazarsan sevinirim.[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: sirplaya-, 04 Aralık 2004 05:06 tarihinde demiş ki: kulagini kestirebilecegim bir veteriner filan biliyormusun ??[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thomson Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sirplaya- arkadaş aramadı sormadı kısacası fake, ilgilenen varsa köpek şuanda bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thomson Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Anne ve babası hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hayvanların fiyatları için başka bir yere bakın. özel mesaj yolu veya cep telefonu ile iletişim kurun. bu alan özellikle para konusunun tartışılmaması için açıldı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 79) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Babasi iyi ama o baba Bunla ciftlesseydi yawrulari 500$ dan assa gitmezdi :).Baba duruyorsa 1,5 ay sonra bi goruselim.[signature][hline]Boş kafa mezara[Bu mesaj sirplaya- tarafından 06 Aralık 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 böle topicleri pazar alanina açıcaksın burda yasak.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 pazar alanındada yasak bulunmakta. paticik'te hayvanlar bir mal değildir ve satılamaz diye bir olay var, iyi ve haklı bir kural..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 79) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hı.. burda serbest mi?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ne yazıkki buradada öyle. sadece bilgileri vermeniz serbest. telefon,email, özel mesaj yolları vs.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 79) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ptck'te hayvan tüccarlığı yasak. Sizi de duyarlı olmaya davet ediyorum.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: fordcus, 06 Aralık 2004 00:27 tarihinde demiş ki: Ptck'te hayvan tüccarlığı yasak. Sizi de duyarlı olmaya davet ediyorum. Ortada tuccarlik yok,arkadas bole bir thread acmis yawrusu icin ben bunda hic yasak bir sey goremiyorum acik attirma yapmiyor bir sey yapmiyor telefon numarasini vermis ilgilenenler arasin diyor, yalandan mesaj atmak icin mesaj atmayin.[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hayır fiyat konusunda mesajına birşey yazmıştı. ben kaldırdım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 83) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Kopek cok tatli yalniz..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Doktordanmı?Bayandanmı?Kaç model?Boya falan varmı?...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 peki hayvanların satılmasına karşıyım da size beslediğiniz hayvanlar gökten zembille mi indi?[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC | muebbet muhabbet için Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thomson Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Zaten paticik üzerinden satılıcağıda yok yavrunun :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Thomson www.pitbullx.com bu adresin forum'larina ac bu mesaj'i daha cabuk satarsin.[signature][hline]Peach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 o kadar duyarlıysak kafes hayvanlarını da yasaklayalım, heh.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Thomson, 03 Aralık 2004 18:07 tarihinde demiş ki: haklısın karşı olmana saygı duyarım , ama ben bu hayvanı beslerken yedirirken içiriken tuvaletini pisliğini temizlerken kimse sana yardım ediyim demiyor annesine babasına para verip satın alırken kimse bana bedava köpek vermiyor istediğim fiyat cuzi bir bedel alınması gerekli bir emeğin bedeli. Ne demek ya emeğin bedeli? Saçmalık bu. Sen kızın olunca onun içinde başlık parası istersin ilerde, e sonuçta emek vericeksin büyütüceksin okutucaksın... Bu zihniyetteki insanlara sinir oluyorum, insan oğlunu/kızını nasıl satar???? ( Ben de birçok gerçek hayvansever gibi kedimi kızım gibi görüyorum)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: hibino, 09 Aralık 2004 01:22 tarihinde demiş ki: peki hayvanların satılmasına karşıyım da size beslediğiniz hayvanlar gökten zembille mi indi? Bir tanıdığımdan rica etti yavrularından biriini bana verdi... [Bu mesaj ahmet273 tarafından 09 Aralık 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar