Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem mi oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:

paticiğin yeni elemanı direk aramaya inanmak lafını biliyor ve önceden açılmış topicleri bizlere sıralıyor vay anasını ya :D:D:D:D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 30 Aralık 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
Yaa ANKARALILAR İŞTE İSTANBULDA BUNDAN BETERİ OLDU YAŞAMAYANLAR İBRET ALSIN NE DİYİM (kusura bakmayın azcık büyük yazıdm )

Hayırdır direk kustun :) Geberin niuhauhauh falan yazsaydın bide :D[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 30 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
said:

paticiğin yeni elemanı direk aramaya inanmak lafını biliyor ve önceden açılmış topicleri bizlere sıralıyor vay anasını ya :D:D:D:D

eee çabuk kapıyorum bazı şeyleri
siteyi tararsan adam gibi...
40 yıllık adamdan daha tecrübeli takılırsın burda
Mesaj tarihi:
said:
Hijyenik_Balon, 30 Aralık 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
said:
SoulCube, 30 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
said:

paticiğin yeni elemanı direk aramaya inanmak lafını biliyor ve önceden açılmış topicleri bizlere sıralıyor vay anasını ya :D:D:D:D

eee çabuk kapıyorum bazı şeyleri
siteyi tararsan adam gibi...
40 yıllık adamdan daha tecrübeli takılırsın burda

aferin sana..
Mesaj tarihi:
said:
Hijyenik_Balon, 30 Aralık 2004 00:51 tarihinde demiş ki:
öyle üstünlük taslıyormuş gibi yapmayın
delikanlı olun

Vay bap the k3nk
Deliganlı oldug mu[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 30 Aralık 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
Mugla ve manisa amma sakat arkadaş suraya bak 6 sar 7 ser kere sallanmış adamlar son zamanlarda.

Manisada hemen hemen hergün öyle ama 3-3.5 üstüne çıkmıyor böyle olması daha iyi faydaki kuvvet birden boşalacagına yavaş yavaş boşlıyor ve hergün milim milim yaklaşıyoruz yunanistana bi 50000 yıl sonra sınır komşusu olcaz ada sorunu falan kalmıcak yani :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 30 Aralık 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
said:
GM-Azrael, 30 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
Hissedenler bari şehri yazsında merkez üssünü belirleyelim şu meretin...

ANKARA / DİKMEN

teknoloji var tıkla

Sende yazı yazmadan önce zahmet edip 2 üstteki yazıyı okusan ?
Mesaj tarihi:
birader nedir bu depremden sonra insanların SİSMOGRAF kesilmesi[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
32 kmden vurmuş ama , sallantıyı fazla yapan şey o.
oha baya derinmiş.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Mesaj tarihi:
2004.12.21 01:02:13 37.0488 28.2583 10.4 -.- 5.1 -.- ULA (MUĞLA)
ben bole bişi gördüm... muğlada depremmi oldu ya 21inde?[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim
AAL'05
Mesaj tarihi:
ya hep deprem olur arkadaşlar , yani illaki hissedilmesi gerekmiyor.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Mesaj tarihi:
ama bu 5.1 yani..[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim
AAL'05
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Ermac, 30 Aralık 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
Sende yazı yazmadan önce zahmet edip 2 üstteki yazıyı okusan ?

okuma konusunda senin daha bi zahmet etmen gerek zira 2 üstteki yazı ile benim yazım arasında 1 dk oynuyor ki topice atılan mesajlar hep 1 dk fark yada aynı dk da atılmış o dönemlerde
az kafamızı çalıştırsak nasıl olur?

ayrıca bana diyene kadar aynı linki kaç kere farklı kişiler cook sonradan vermiş onlara söylesen hani?

laf olsun torba dolsun diye mesaj atmayalım..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*

[Bu mesaj DynamicK tarafından 30 Aralık 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya 5.1 epicenter'i neresi bunun? derinliği 10 km zaten fazla da değil açıkçası.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
  • Yeni Oluştur...