Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bir çizimi background olarak kullanacam çizdim convert to symboldan grafic yaptım. ayrı bi layer(lar) de adam çizdim background olanını send to back yapmama rağmen adam arka planın arkasında kalıyo. naapmam lazım.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 layerlarına bak ustte dır background un layer ı[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Time lineın solundaki siralama o ise mi yariyo? çok saol.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 evet timeline in solundaki layer siralamasi iste hangi objenin en onde hangisinin altinda falan oldugu surukle birakla cok rahat oynatabilirsin sorunu cozduyse ne mutlu[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar