BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: fatihkaraca, 28 Aralık 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Banlandım :( geçmiş olsun[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Banlanmak benim için hiç sorun değil. Altı üstü level36 mage bi chardı. kasttımıydı 1 haftalık işi var. Benim üzüldüğüm başka konular var.... Neyse boşverin :)[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Tamam iste xige gelmek icin bahane oldu.Gelirsin artık :D bak abicim bide su var,sen bug bilmemne sevmiyorum dedin,ama ares usko nun ilk serveriydi,millet cogu bugu abuse etti,dupelediler,bilmemnaaptılar,son acılan server bence her zaman en temizidir. Gel xig e. Assagıda topic acmıstım bitane,diezde bile ironbow+9 yapmıslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ben Bug bulmaktan kimsenin banlandığını görmedim. Cidden böylke bir şey varmı? BAşka bir şeyden olmasın?[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bug bulmaktan değil, bu bugu adminlerle değilde insanlarla paylaştığım için banlandığım yazıyor gelen mailde.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hIm... Öyle diyorsan öyledir. Çünkü Bug bulup kullanmak yasak değil. Sonuçta oyunu yapanın hatası olduğu için. O yüzden banlanman garip geldi. neyse sende cvp ını vermişsin.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... [Bu mesaj SteelBB tarafından 29 Aralık 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bu forumdan seni çekemeyen birisidir mutlaka yoksa nerden bilcekler veya ko daki türk admin burayda takılıyodur[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Forumda insanların birbirini çekememesi gibi bi durum olacağına inanmıyorum. Bir anlık farklı bi düşünceyle yapılmış birşeydir heralde. Canı saolsun. :D Bu sırada banı açtırdım. 3 oldu bi daha banlanırsam film biter. :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bani nasil Actiorsun benim lvl 50 55 küsür areste Orc var banladilar nasil actiricam???[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Onu Actirabilirsem sevincten geberirim mirageleri filam var deli char Ko hack kullandım Harpy paritisnde banladilar actirabilirmiyiz?[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 İmkansız bence. Abi hiç ban liste bakmdınızmı?? 100 lece kişi var. birsini açsalar hepsi ister!Ç:) ,[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Abi adam nası actirmis hem kotu bisi yapmadim ben bir kere harpy de ko hack actim[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 admin için yeterli bence.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Acmazlar kasma,simdi baktım areste 3-4 ay önce banlanmıs char hala banlı. Bu arada Fatih ban falanda yemedi,yese sitede yazardı.Ona öyle geldi sadece giremeyince,banada oluyo arasıra. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 29 Aralık 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bilmem bari su para cogaltma isini soyleyin clandan cıktım yanlıslıkla mirage verecekleri zaman a.q ben dun cıktım yanlıslıkla boss keserken mirage cıktı bana verceklerdı ben cıkınca adama vermisler DELIRDIM!! para cogaltarak alacam[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ben kohack tan dolayı banlanmadım. Sadece uyarı amaçlı atılmış bir bandı. İlk gelen mailde sürekli olarak banlandığım yazıyordu. Sonra ben mail attım konuyu anlattım. Bazı şartlar karşılığında banım kaldırıldı. KoHack yüzünden atılan bir banı affedeceklerini hiç sanmam...[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ben bir süre yokum. Öptüm herkesi gıdıdan. Msn'den ulaşmaya devam oke? Tekrar görüşene kadar kucakladım herkesi.. Bye bye..[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu ne peki düpedüz adam dupeyi anlatmış. sonrada zamanla burda dürüstlük erdem cart curt. tabe tabe haklısınız. töğbe edip 40 kere yıkanmış sonrada hacca gidip doğru yolu bulup hergün günahları için dua etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 why up topic? + artık moradonda sadece proconsul un yanında spawn olabilioruz inn hostess i seçmek imkansız [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 15:47 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 lufere git linateye git.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 noluyo lem [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 16:37 tarihinde, sTs tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 adm dupeyi anlatmş ama 50 yıl önce pffff zatn patideki en eski üyelerden ilk 10k post madalyalılardan birydi pati ko bölümünn en ilklernden belkide zamnnın modu??? ama nie banlandı bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 dupeyi anlatıı içindir :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu kamiller zamanında millete ahkam kesiodu doruluktan zattan zurttan bahsediyodu zamında neylremiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu topici hiç sewmedim nedense bilimom?garip geldi biras nese ne boşwrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar