Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bankada parayı 2 katına çıkartmak...

Lonely

Öne çıkan mesajlar

Kecoon warrior'lardan Elixir Staff çıkardım desem ne dersiniz?

Daha fazla araştırmıcam bu oyunu. Buglar çıktıkça oyundan ciddi ciddi soğuyorum.. Girip oyunumu oynayıp çıkcam :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Sosyal ağlarda paylaş

Fatihim,seni 1 haftadır falan tanıyorum ama harbiden severim,yardım isteyince anında cevap verdin hep,muhabbetinde güzel,ama elixir cıkarma olayı biraz sallama gibi geldi artık.Elixir en guclu staff,elixiri cıkarabılıyorsan shard da cıkarabılırsın? E yani biraz mantıksız oldu artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n0th1n9, 28 Aralık 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
lan mageler complete set sonra +7 lobo staff :D ki daha hic gormedim :) sonra +7 raptor warior kardeslere roglara ne ferem onlarada +7 mirage weririz herhalde :)

Ne mirage i kardeeeeş ben +7 shard istiyorum :)
2 tane Ring of Life
2 tane Roque earring
1 tane iron necklake veya warrior pendant veya priest pendant
+7/12 dex full chitin shell (Hadi shell olmasada olur) :) set[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 34 Roque DieZ 1/2
Sosyal ağlarda paylaş

Buzkirpisi.
Oyuna bağlandığım anda sana bir koordinat vericem. Orada bir kecoon var. Git onu bi kaç kere öldür. Arada sırada neler çıkıyo bi bak. Sonra yinede inanmazsan eyvallah derim .. :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar.
Bu yazdığım buglara bir çoğunuz inanmıyorsunuz. "Kafa buluyo" "sazan avına çıkmış" diye düşünüyorsunuz. Buna eminim.

Ama inanın bana oyunda gerçekten çok fazla hata var. Mesela moradonda, orcların gatesinin olduğu tarafta sağda deniz var. Kardanadamı o tarafa doğru "R" tuşuna basıp saldırarak götürün. Karakter bazen kardanadamla beraber denize düşüyo.

Ben oyunu kötülemek istemiyorum. MMORPG oyunlarında bug mutlaka olur. Bugsuz bir MMORPG olması imkansız. Ama benim yapımdan dolayı buglar feci gözüme takılıyo. Bazılarının gözüne dolu bir kültablası takılır ve rahatsız eder, benide bu rahatsız ediyor ve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Daha doğrusu paylaşmakta değil. Sonuçta benim bunları buraya yazmam aslında iyi birşey değil. Oyuna yeni başlayacak olanlar belki bunları okuyunca oyundan uzaklaşıyor. Ama bu banka olayında sizlere yazmak zorundaydım çünkü yardıma ihtiyacım var. Bu hata bana feci takılıyor ve oyundan inanın zevk alamıyorum. Şu banka bug'u nasıl çalışıyor bir bulsam rahatlıcam ve kendimi oyuna vericem.

Eğerki ben burada oyundaki bugları yazmaya kalksam 1 sayfa kesin dolar ve bu bugların bazılarını siz zaten biliyorsunuz.

Ha "Fatih. Biz sana inanmıyoruz kardeşim. Sen sallıyorsun" derseniz bir daha bunları yazmam. Zaten çok fazlada yazmıyorum. Tüm forum boyunca 4 tane bug anca yazmışımdır. Artık onlarıda yazmam. Ama ben sizden bu bugu kullanmanızı değil bana nerede hata yaptığım konusunda yardım etmenizi istemiştim. Konu farklı yönlere kaydı. Ben sizden yardım beklerken, siz benden bugu bir an önce düzeltip sizlere söylememi istediniz.

İsteyen istediğine inanmakta özgürdür. Zorla "bana inanacaksınız" diyemem. Zorla inandıramam. Ama ben gördüklerime inanıyorum ve ortaya bir şey atıp kaçan insanlardan değilim. Belki bir daha oyundaki buglar hakkında hiç birşey yazmam ama mademki ben bu başlığı bu foruma açmak gibi bir halt ettim, sizin yardımınız olsada olmasada bu bugu bulup sizlere ileticem.

Saygı ve sevgi....[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Sosyal ağlarda paylaş

Fatihim kızmıssın bana tamam,öyle demek istemedim,buglar tabiki var,ver herkesin senin benim oldugu kadar paraya ihtiyacıda var.Sadece 5-10 kez denedım olmadı,üzerine bide kekondan elixir cıkardım diyince ucuk geldi sadece,düsündüm sen yapıyorsan bunu bircok kisi daha yapıyor olabilir,dolayısıyla insan acaip oluyo,salak gibi 100k lık itemleri enayimiyizde satıyoruz diye dusunuyo,ondan öyle bir yazı yazdım.Bu arada ortaya atıyosun bisi tam anlat bari cıldırtma :D
Kızma kardesım benım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok kızmadım. Sadece açıklama yapmak istedim.
Bu kecoon lardan elixir çıkma olayı şöyle.

Tam koordinat hatırlamıyorum şu anda ama yerini hatırlıyorum.
Orta kapıdan çıkıp dümdüz gidiyorsunuz. Werevolf'ların olduğu dere var. Orada bir kaburga iskeleti gibi bişey var. Hatırlarsınız. Onun tam karşısında durun. İskeleti (800x600 çözünürlükte) ekrana tam ortalayın. Ekrana ortaladığınız zaman monitörün en sol köşesine yakın bir noktadan çıkan kecoon var. Ama o noktadan hep kecoon çıkıyor. Çıkan kecoonu öldürüosunuz yine aynı noktadan çıkıyor.

Oturmuş dinlenirken o noktadan kecoon çıktı. MP düşüktü kaçmak zorunda kaldım. O bölgeden ayrıldım. Mp az bişi yükseldi büyü salladım öldürdüm. Werevolf fantezisi yaptığım için yine aynı yere döndüm. Aynı noktadan bi daha kecoon çıktı. Saldırmadan ben öldüreyim dedim, öldürdüm yine aynı noktadan çıktı. Tekrar çıkanı öldürdüğümde elixir staff verdi.
"Bunun neresi bug" diyenler için belirteyim, elixir staff bir mage için en değerli silah olup kecoonlardan asla çıkmaz.
Belkide bu bug değildir. Coderler, "bu noktayı inceleyip bulana bu da hediye/ödül olsun" diye koymuşta olabilirler.

Bilmiorum yani. Ama bu olay gerçek.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada banka hatasıyla ilgili şunu söyleyeyim.

Bir yerde hata yapıyorum ve bu hatayı bulmak için sizden yardım istiyorum. Nasıl yapıldığını anlattım ama o anlattıklarım arasında bir yerde bi hata var. Büyük ihtimalle o anlattıklarımı yaparken tesadüfen, farkında olmadan başka bişey daha yapıyorum ve bu şekilde para 2x oluyor. İşte sizden istediğimde bu. "Mutlaka olacak" demiyorum. "Olduğu zaman benim anlattığımdan farklı ne yaptınız?" diye soruyorum...[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar

fatih Sen ve buzkirpisinin foruma katkısından dolayı tşk. :) ikinizede süpersiniz her gun yazılarınızı takip ediyorum

"oyundaki bugları yazsam bir sayfa olur demmissin" yazarmısın oyun hakkında çok teknik bilgim yok buglar hackler falan .. kullanabileceğim bir çok şey çıkar diye düşünüyorum.

vaktin olupta bide yazarsan sevinirim.[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»»
Sosyal ağlarda paylaş

Valla fatih kardeş bu buglar beni de oyundan çok soğutuyor.Zaten hangi oyun olursa olsun hileden neret ederimki millet neler neler yapıp servet üretiyordur.
İkinci soğutan şey:La 2 kuruş para için ağzımızı açıyoruz sizin +7 chitin armorlar mirage ler havada uçuşuyor gold barlar ortalıklarda geziyor çok varsa birazda bize verin ya :)Adam üstümdeki goblin armora bakıp lvl inden utan diyor, char başı öne eğik öyle adam avlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar.

Öncelikle bu banka olayıyla ilgili piyasaya bir hack programı çıkmış. Bunu söylemek istiyorum. Google dan araştırırsanız buluyorsunuz. Yönetimden aldığım uyarıdan dolayı bu tür programların adreslerini veremiyorum. Adresini direkt veremediğim için çok özür dilerim.

Banka olayına gelince, (sanırım forumdan bir arkadaşın şikayeti üzerine) bu banka konusundan dolayı oyundan banlandım. Açtırmaya uğraşıyorum ancak bu sefer açmayacaklar gibi görünüyor.

Gerçekten sizlerden çok özür dileyerek artık banka ile ilgili bir şey yazamayacağımı bildirmek zorundayım. "Ortalığa pisledin, temizlemeden gidiyorsun" derseniz sizde kendinize göre haklısınız. Ancak sizlerinde bildiği gibi bu tür programların bazı yasal yollardan korumaları var. Bu sebepten dolayı oyunla ilgili illegal herhangi bir konuda yazı yazmama kararı aldım.
Ancak banka olayını çözdüğüm anda messengerime kayıtlı olan arkadaşlara gerekli açıklamayı yapacağıma dair şeref sözü veriyorum.

Herkesten tekrar tekrar özür diliyorum. Açtığım bir konuyu çözümlenmeden kapatmayı asla sevmem ancak bu seferlik böyle oldu.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

dipnot: bahsettiğim Kecoon'lar, normal düz kecoon. Sıradan kecoon yani.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...