Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Geçenlerde başımdan geçen, oyunun hatasıyla ilgili bir olay var. Kesinleştirmeden anlatmak istememiştim ama %90 oranında kesinleştirdim. Bundan sonrasını sizlerinde denemesini istiyorum.. Lütfen aşağıdakileri sırasıyla yapınız ve sonucu söyleyiniz. : 1. Inn Hostess'e 1m coin ve herhangi bir item yatırın. 2. Inn Hostess'ten ayrılmadan Alt+F4 tuşlarına basarak oyundan çıkın. 3. Oyunu tekrar başlatın. 4. Oyuna girdiğinizde Inn Hostess'i sağ tuşla tıklayabilecek kadar yakında değilseniz oyunu tekrar Alt+F4 ile kapatın ve tekrar açın. 5. Hiç bir adım atmadan Inn Hostess'i sağ tuşla tıklayıp bankaya girin. 6. Yatırmış olduğunuz 1m coin'i hesabınıza geçirin. Geçirir geçirmez hiç vakit kaybetmeden para ile aynı anda yatırdığınız itemi çok hızlı bir şekilde kendi inventory kutunuza koyun ve yine çok hızlı bir şekilde oyunu Alt+F4 ile kapatın. 7. Oyuna girin. Bankaya bir bakın. Yatırdığınız ama sonradan çektiğiniz paranız hala orada olacak. Yani yatırdığınız para kadarını 2 katına çıkartacaksınız. Bunları yaparken bankada hiç paranızın olmamasına dikkat edin. Bu bir kere başıma geldi. Sonra nasıl olduğunu bulmak için bi kaç deneme yaptım. Bu yolla olduğunu anladım. Şimdiye kadar söylemememin sebebi başka birilerine daha denetmekti. Bir arkadaşıma denettirdim. 100m ile denedi. Uzun denemeler sonrasında parası 200m. oldu. Böyle bir hata olduğu kesin. Ama bu hatayı tam olarak nasıl kullanıcaz onu henüz %100 bulamadım. Çünkü bi çok kere denemek gerekiyor. Bir yerde eksik bişey var bu yüzden her denemede olmuyor. Onu bulmama yardım edin. Saygılar ... Dip: Bu mesajı "illaki girin yapın, bakın acaip bi cheat yada hack şeysi" diye bir amaçla yazmadım. Yardım sever arkadaşlardan yardım almak için yazdım. Sadece oyunda bir bug var ve bu bugu bulmak isteyen biriyim. Umarım modlar ve adminler bu mesajdan sonra beni forumdan banlamazlar :) [signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Aralık 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu sırada lütfen ciddiye alın. Normalde geyik mesajlar atarım bilirsiniz ama ciddi bir mesaj attıysam anlayınki o konuda gerçekten ciddiyimdir. Geyiğe almayın bu topiği. Hatalı bilgiler verip beni hatalı yollara sokmayın. Tekrar saygılar...[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 deneye deneye 100 k ile mi denediniz:D abi böyle bir şey varsa tmm olay bitmiştir... denemeye başlıcam eğer birşey bulursam haberder ederim.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 deneyelim bakalım. Dupe hack bu oluo heralde :)[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 34 Roque DieZ 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 100k değil. En az 1 milyon ile çalışıyo. 100k-500k ile çok denedim hiç birinde olmadı. Ama belki tesadüfen çalıştıramadığım zamana denk gelmiştir. Bu sırada ben hiç bir denememde 1coin bile kaybetmedim. Bankada para kaybolmadı yani. Ama olurda bir şekilde paranıza bişi olursa asla sorumluluk kabul etmem. Kesin başka bir hatadan dolayı paranız gider. "Param gitti" diye gelmeyin. En az 40 kez denedim 1 coin kaybetmedim. [signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Aralık 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 aferin.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bir program ile mi oluyor ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 HAYDDEEEEEE PARA dupeliyem derken benim dandik short swordu dupelemısım.Nasıl dupeledım bende bılmıyom :D 2 tane var :D para olmamıs 610k param var zati.1m olsa keşke.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yok ben beceremedim :)[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 34 Roque DieZ 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Yok ilave bi programa gerek yok. Oyunun kendi hatası.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Tamam ben 4-5 saat denerim fatihim kardesim :) Bu arada ise yaramayan bi dupe;Nevb daggerin,staffınıyani karakteri yaratınca cantanda olan ilk silahını bankaya koyarsan,server degistirince cantanda tekrar oluyor.Tabi1 gp eden bi itemi cogaltmak mantıklı degil.Fatih belki bilmiyor olabilirsin diye soyledım.Coinin degerlerini nevb iteme benzetebilirsen aynı sekilde dupelayabılırsın belki? Bu arada olursa xig e gel sana gold bar verecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ha birsey daha,ben bir kere yanlıslıkla abyss gem dupeladım,arkadasıma verecektim,trade acıyordum sürekli bozuyordu,en son tradeı acarken bir baktım 2 gem olmus 16.Ama sadece görüntü bugıymıs,yada fixlemisler,cunku aslında gemi vermisim ve benım cantamda cogalan goruntusu kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Forumun adresini msn den bir arkadaşıma verdim. Girdi okudu ve aynısını yaptı. 14 kere denediğini ve 15. cide olduğunu söyledi. İlk 14 tanesinde neden yapamadığını ve 15.de bugu çalıştırmak için farklı ne yaptığını araştırıyo. İnşallah bulucak. Bulur bulmaz yazıcam buraya.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu sırada fake olmadığına adım gibi eminim çünkü oradan kazandığım parayla gittim alışveriş yaptım. Para gerçekten var yani. Fake değil.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 para yokki deneyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 fatih bu arada sen scrolların ne işe yaradıgını sölemişsin güzel bi şekilde ama nasıl kullanıldıgını bılmıorm sanırım yazmadın yada ben gözümden kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=101189 Asagıda bi yerlerde yazmıstım hocam.Var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Scroll'ları Buzkirpisi daha iyi biliyor. Bu sırada konuyu dağıtmayalım. :D :-p[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 tmm teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 abi benim pc ile oyuna girip çıkana kadar 14-15 kere ohhoo ömrüm biter :([signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bankada para olmayacak peki item olacakmı olmayacakmı, Bankaya koydugunuz item neydi? Kendi inventory miz bosmu olacak dolumu? Parayı koyma ve cekme islemlerini,oyuna girdigimiz anda yanıp sönerkenmi yapmalıyız? Son dakika itibari ile oyun cöktü :D Her taraf kırmızı yesil pembe yanmaya basladı,lazer gösterisi gibi,bankaya gıremıyorum,exit e basamıyorum.Eshedu enla :-p Fatih => http://www.sinemadefteri.com/files/sahink.htm [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 27 Aralık 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 forum sustu yaw herkes bunumu deniyo :D[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Buzkirpisi, 27 Aralık 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Bankada para olmayacak peki item olacakmı olmayacakmı, Bankaya koydugunuz item neydi? Kendi inventory miz bosmu olacak dolumu? Parayı koyma ve cekme islemlerini,oyuna girdigimiz anda yanıp sönerkenmi yapmalıyız? Son dakika itibari ile oyun cöktü :D Her taraf kırmızı yesil pembe yanmaya basladı,lazer gösterisi gibi,bankaya gıremıyorum,exit e basamıyorum.Eshedu enla :-p Fatih => http://www.sinemadefteri.com/files/sahink.htm [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 27 Aralık 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] buzkirpisi bende onları deniorum işte. Bankada bişi olcakmı, inventory kutusu dolumu olcak, bankara para yanında ne yatırmamız lazım vs. vs. Ben o sırada 1m yatırıodum. Onunla beraber cus yatırdım. Inventory kutum full doluydu. Storage de de 3 bölüm tıka basa doluydu.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Fatih bul şu bugı hadi. Valla insanlar nasıl bug buluyor anlamadım.Şans mı yoksa bug mı arıyorlar?[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Fatih Grandmaster Bug Abuser :) Adam bug arıyor,kötülemiyorum ha bence oda bi zevk. Fatihimiz Kardesimiz O Bizim Herseyimiz :D Ne yalakalık yaparmısım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar