Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 selam. zaman zaman belirli etkinliklere davetiye geliyor. gidemediğim zamanlar sokakta gördüğümün eline tutuşturup veriyorum. belki buradan gitmek isteyen olursa bu topici açiyim dedim. genellikle nilüferdeki nâzım hikmet, konak, uğur mumcu sahnesinde tiyatro ve konser etkinliklerinde, hayal kahvesinde ve görükle triodaki konserlerde davetiyem oluyor. olunca yazarım, ihtiyacı olan varsada bir şekilde haberleşir veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 28 şubat cuma akşamı görükle trio leman sam 4 kişilik davetiyem var. isteyen varsa öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 izmirde yokmu izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 izmirde hediye çekilişi var mı onu sor önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Mekan guzel tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 abi keşke daha önceden söyleseydin başka varsa talip olabilirim haber verebilir misin mayhem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 tamam moruk bu akşamkiler patladı zaten kimseye veremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 erken görseydim ben alırdım ya trioyu merak ediyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 takipte kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar