Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

p3v4x asus

senko

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 16 Ocak 2003 22:44 tarihinde demiş ki:

sadece mesela ekran kartı 8x agp destekli anakartte yoksa o zaman az performansla kullanırsın[hline]

8x agp destekli ekran kartı sadece 8x agp portu olan anakartlarda çalışır... Performans düşüşü falan olmaz... Hiç çalışmaz 4x agp portuna takarsan...[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
said:
senko, 16 Ocak 2003 23:17 tarihinde demiş ki:
ya 1-2 yıl sonra tüm oyunlar 64 isteyecek o yüzden
bu arada aynı modelim ınca sı 88 dolarmış kdv'li oda olabilir ama tornado nası bişi heç bilemiyorum[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

artik tum oyunlar 128 istiyor :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaeroFarb, 16 Ocak 2003 22:47 tarihinde demiş ki:
8x agp destekli ekran kartı sadece 8x agp portu olan anakartlarda çalışır... Performans düşüşü falan olmaz... Hiç çalışmaz 4x agp portuna takarsan...
eski ama yine de burdaki hatayı düzeltelim, agp 8x kart agp 4x destekleyen anakarta takıldığında 4x gibi çalışır performansı düşer o kadar. (şu anda bu şekilde kullanıyorum)

bir tek dikkat edilmesi gereken, anakartın ve ekran kartının voltajlarının birbirine denk olması eskilerden bazıları uyumsuzluk çıkartıp anakarta zarar verebilirmiş.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

lan okudugumda sasırdım tarihlere de bakmadım adamlar mx 440 a falan iyi demişler ana dedim noluyoz :D
neyseki gec annadım[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...