senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 bende p4v4x 4x agp asus via apollo pro133a varmış şimdik benim alacağım tornato 126mb ddr geforce4 mx440 tv out bu ekran kartına uyar mı uymaz mı die soracam hatta sormuşum[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Neden 128Mb alıon ben onu merak ettim... 64 neyine yetmio?[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 said: BonePART, 16 Ocak 2003 22:44 tarihinde demiş ki: sadece mesela ekran kartı 8x agp destekli anakartte yoksa o zaman az performansla kullanırsın[hline] 8x agp destekli ekran kartı sadece 8x agp portu olan anakartlarda çalışır... Performans düşüşü falan olmaz... Hiç çalışmaz 4x agp portuna takarsan...[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 alacağım kart 4x ve anakartta 4x onlar uyar.zaten 8x ler ya şeffafımsı yada cırtlak yeşil oluo slotlar tabiiki benimki tam bok kahverengisi :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 INCA, 64MB GFORCE4 MX440 AGP EKRAN KARTI Kdv dahil 65$ Ben sana bu kartı öneririm... Şahsen bu 2 haftadır bunu kullanıyorum... Ve oynayamadığım oyunda yok gibi bişi... Hiçbi şekildede kasma yapmıyor...Eğer almak istersen buradan almanıda tavsiye ederim... Saygılar...[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 tornado 128mb ddr mx440 geforce4 tv out kdv dahil 80$ keşke bundan alaydın :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Tornado'yu bedava verseler almam... Bırak 128 Mbit ekran kartı neden alayım ki? Ne işime yarıcak...[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 ya 1-2 yıl sonra tüm oyunlar 64 isteyecek o yüzden bu arada aynı modelim ınca sı 88 dolarmış kdv'li oda olabilir ama tornado nası bişi heç bilemiyorum[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: senko, 16 Ocak 2003 23:17 tarihinde demiş ki: ya 1-2 yıl sonra tüm oyunlar 64 isteyecek o yüzden bu arada aynı modelim ınca sı 88 dolarmış kdv'li oda olabilir ama tornado nası bişi heç bilemiyorum[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu artik tum oyunlar 128 istiyor :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya uplanan topcin başında yazssın ya insan şaırıyo bunlar nedne bahsediyo diye :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: XaeroFarb, 16 Ocak 2003 22:47 tarihinde demiş ki: 8x agp destekli ekran kartı sadece 8x agp portu olan anakartlarda çalışır... Performans düşüşü falan olmaz... Hiç çalışmaz 4x agp portuna takarsan... eski ama yine de burdaki hatayı düzeltelim, agp 8x kart agp 4x destekleyen anakarta takıldığında 4x gibi çalışır performansı düşer o kadar. (şu anda bu şekilde kullanıyorum) bir tek dikkat edilmesi gereken, anakartın ve ekran kartının voltajlarının birbirine denk olması eskilerden bazıları uyumsuzluk çıkartıp anakarta zarar verebilirmiş.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 lan okudugumda sasırdım tarihlere de bakmadım adamlar mx 440 a falan iyi demişler ana dedim noluyoz :D neyseki gec annadım[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar