Ryan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 2003 yılı , Yann Samuell yönetmenliğinde ki bu romantik filmin başrollerini Guillaume Canet (The Beach filmindeki Étienne rolüyle tanıdığımız aktör) ve Marion Cotillard ( Bu bayanıda Taxi filmlerindeki Lilly rolüyle tanıyoruz) paylaşmakta.. Harika bir film , ağlatıyor, güldürüyor, süründürüyor heh şahsen ben izlediğimde çok etkilenmiştim (kimilerine göre amelie etkisinde) hatta izlediğim en güzel aşk filmiydi diyebilirim. Herkesin izlemesi gerektiğini düşündüğüm için burda sizinle paylaşmak istedim, birde filmden fotoğraf koyiyim tam olsun..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i][Bu mesaj Ryan tarafından 28 Aralık 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Ryan tarafından 28 Aralık 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 film ve başroldeki kız.ikisi de çok güzel[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ..güzel de biz nası bulcaz.. ingilizce ismi "Love Me If U Dare" di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 edonkey de var jeux d'enfants diye aratırsan, onun dışında digiturk primemaxde de rastlamıştım.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 türkçe altyazı bulamıyorum bu filme o yüzdende cekemiyorum dvix ini bi türlü bulan varsa buraya linkini atarsa cok ii olur[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 burdan indirebilirsin sanırım altyazıyı.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Üst üste iki kez izlediğimden midir, sonundan mıdır, karakterlerin vurdum duymazlığından mıdır yoksa tanıdık bir melodinin iki sahne ile kafama kazınmasından mıdır ömrümden çaldı bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar