senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ahaha benim dedigim milyon dolarlik is mi ya bitirme projesi fikri gibi bisi iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 olgun bayanlarla birlikte olup ayda 5.000 TL kazanmak ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sigorta yol yemek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 senko said: app yapcam ben ya ne yicez diye cevrendeki belli yerleri bulcak direk, bi tanesini random secicek sen cok az input girebilceksin, mesela az kalorili yemek istiyorum, pis bisiler yemek istiyorum, fakir isi yemek istiyorum, ete doycam diye cat diye random getircek tutar mi? tutmaz. kişinin gittiği restoranlarda ne yediğini/içtiğini kaydedip, böylece zevklerini belirleyip, belli bir kullanım süresi sonrasında bulunduğu yere göre otomatik yiyecek/içecek önerisi yapacak bir uygulama olsa tutar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ne yiyip içtiğini girmen gerekcek ona ya kimse girmez ki. ben girmem en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 girmez kimse, onun yerine kredi kartı bilgilerini giricen bankadan harcama yerlerini alcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 senko said: ne yiyip içtiğini girmen gerekcek ona ya kimse girmez ki. ben girmem en azından. milletin "bakın bunu yedim" deme yarışında olduğu bir dünyadayız artık. ha ama evet yani riskli yine de. instagram benzeri gösteriş yapma imkanı da olan bir arayüz olmalı ki işe yarasın. 4square-instagram karışımı fln vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 WaNTeD said: girmez kimse, onun yerine kredi kartı bilgilerini giricen bankadan harcama yerlerini alcak tabii banka bunu sana hiç bir koşulda vermez o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Dworgian said: senko said: ne yiyip içtiğini girmen gerekcek ona ya kimse girmez ki. ben girmem en azından. milletin "bakın bunu yedim" deme yarışında olduğu bir dünyadayız artık. ha ama evet yani riskli yine de. instagram benzeri gösteriş yapma imkanı da olan bir arayüz olmalı ki işe yarasın. 4square-instagram karışımı fln vs bakin bunu yedim olayı günlük yemekler için değil ama ya özel bi yere gidersin, saçma sapan pahalı bişi söylersin o zmn anca instagramla foto çekme, yazma olayı olur yoksa avm'deki fast food'ları kimse yazmaz, bildirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Sen de programa 149.99 usd fiyat ve davet ile üyelik sistemi koyarsın, sadece zengin genç tayfa kullanıp kendini bi halt sanır. E onlar da avm fastfood cusuna gitmeyeceğine göre işleyebilir. Mantıksızsa söyle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Bu dediğiniz için zomato yok mu kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 he bak biri düşünmüş bile sadkljas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar