Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce hangisi ?? (Alliance / Horde)

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.Valla ilk kez Humanların ana base i olan SturmWind ı gordugumde gerek ortam gerekse calmaya baslayan muzıgın etkisiyle bir sure kendıme gelemedim gozlerim doldu,tuylerim dıken dıken oldu o nasıl heykeller oyle yahu muhtesem :) ayrıca Dwarfların dagların ıcındekı o yerlesım yeride yabana atılır cınsten degıl.Elflerin kasabada dolasan Guardları ise gorulmeye deger ! sonuc olarak sadece muzık ve ortam ıcın iyilerle oynanır bence.Saygılar.[signature][hline]İ have sinned enough against the world !
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Dunedain, 18 Aralık 2004 13:13 tarihinde demiş ki:
tavsiyem 4duylede oynaman ve seni çekeni seçmen .
Kişisel olarak Horde toprakları bana itici geldiğinden allianceda oynamaya kadar verdim bir kaç class denedikten sonra Warcrafttaki Utherinde etkisiyle Paladin oldum . Aslında muradin bronzehammerdan etkilenip dwarf warriorda olabilirdim ama Hem Arthasın paladinliği hemde , hemde UTherin paladinliği beni hep çekmiştir ...

Muradin Bronzzhammer??
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara dwarflarda karizma 0 diyodum.Ama yuksek levelli dwarf paladin ve warrior görünce içim gidiyo.Geçende benim us box geldiğinde level 60 dwarf warrior resmi vardı içim gitti gene :)
Neydi o plate armor bea...Çıksın artık şu oyun dayanamıyorum...Bi an önce level 40 human paladin yapip warhorse ve plate armor a kavusucam :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ne bekliyordunuz ki tabiiki undead toprakları iç karartıcı olacak yani adamlar istila etmişler talan etmişler mahvetmişler bence tek kelimeyle mükemmel...Siz human şehirlerindeki muazzam heykellere bayılmışsınız bende uc girişindeki kafaları koparılmış heykellere bayıldım.Karanlık ormanlarda dolaşmaktan hoşlandım stormwindide ironforge u da gördüm ama hiç biri trisfal glade i uc yi tutamaz bence...Ortamları beğenmiyorsanız iç karartıcı buluyorsanız demekki horde oynamak size göre değil o zaman açın human onla oynayın.Sonuç olarak zevkler ve renkler tartışılmaz ben uc yi on tane stormwinde wermem....[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Granis, 29 Aralık 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
muradin bronzebeard...

Evet doğrusu o Bronzebeard yani . Warcraft senaryosunda arthas frostmournu alırken kılıç için her türlü bedeli ödeyeceğini söyledi ve bunu söylemesiyle yol boyunca ona eşlik eden dostu o kılıcı alırken kılıcın bir darbesiyle öldü , ben o zaman çok etkilenmiştim " ..i will pay any price .." gözümden yaş bile gelmişti . Blizzardın yaptığı her oyun mükemmel şu ana kadar , yani oyun değil sanat eseri . Wow da farklı değil oyunu oynarken kendimi gerçekten stormwindi koruyan bir paladin gibi hissediyorsam blizzard birşeyleri başarmış demektir .
Bu esnada muradinin fedakarlığı boşa gitmedi paladin oluyorum yine fakat dwarf paladin Long live Muradin Bronzebeard ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...