obacan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Deli_Haci, 28 Aralık 2004 23:59 tarihinde demiş ki: Sizce Evanescence veya Linkin Park gibi bir grup, Gary Moore'un "Still Got the Blues" u gibi bir parça çıkartabilir mi ömürleri boyunca? Hayır. Bunu yapacak birikimleri Mesele bundan ibaret. +1 Ve aslada olmicak, ne Gary Moore ne Blind Guardian nede Queen (gerci queenden baska olamaz ama örnek olsun diye dedim) :D[signature][hline]Blind Guardain Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 evanescence ye laf attırmam ona göre[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar