Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Der neu Opel Astra OPC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu araba 2005 de Turkiye'ye geliyor.240HP gucunde motora sahip.
Rakipleri ise ;
Renault Megane Sport : 225HP
Honda Civic Type R : 200HP
Seat Cordoba Cupra R : 250HP
Alfa Romeo 147 GTA : 250HP
Ford Focus RS : 215 HP

Resimler ve bilgiler ophell.com dan alinmistir.
Mesaj tarihi:
bugun bitane megane sport gordum bi tane cl500 ile kapisiyodu ama merc deki bariz is adami digerindede yeditepe university amblemi vardi :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
cordoba deil seat leon cupra r :) we 225 beygir bildiğim kadarıyla . Bu astranın içi gene kötü yauw :( malzeme kalitesi filan sanki oyuncakmış gbi duruo içi:P
Mesaj tarihi:
turkiyeye gelicek olan fiyati cok onemli.eger rakipleri ile ayni fiyat dolaylarinda olursa acayip tutar.Calibradan sonra en guzel opel modeli bana gore.fakat calibra cizgisini tasimamasi beni uzdu.
Mesaj tarihi:
iyi hoşta sundukları ile fiyat aralığıda önemli aracın hele bir belirlensin daha sağlıklı bir yorum yapalım.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
bencede type-r dan asagi olmaz.fakat typeR kadarda cekici bir araba.o dolaylarda param olsa dusunmez opeli tercih ederdim.renault guzel bir atak yapti ama bence o kadarda ustun bir araba degil megane sport.arabanin performansi guvenligi dort dortluk olabilir fakat yinede sole bi bakinca eksik birseyler oldugunu hissediyosun.
Mesaj tarihi:
dikka ettimde yeni coupe arabalar hep birbirine benziyor yeni moda heralde uzunlamasına yuvarlark hatlı araçlar.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Ewt silth vw üretimi 1.8t motor standart olarak 225 bhp üretio audi ve vw lere sağlam güç sağladı şimdi sıra Seat larda . Seat ın bi artısı hafif olması arabanın yanlış hatrlamıosam. 6. viteste bilmiorm izlediniz mi focus megane rs seat ı yarıştırdılar turbosu yüzünden seat 1. oldu :)[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
benim 98 astra bunun yanında çok ezik kalıyo yaa!
acaip sinir oldum görünce:([signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Astra GTC'nin 2005'te 90-200 beygir aralığında modelleri çıkacak diye duydum ve bunla nerdeyse tamamen aynı dış görünüşte. 40 milyar civarı fiyat olursa hiç kaçırmam walla :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
Abi oto cidden hoş İnsanın kanatları nerede diye soracagı geliyor Arkadasların dediği gibi sadece guzellik yetmiyor fiyatıda onemli rakiplerine yakın bi fiyatta sunulursa calibra gibi bir efsane olabilir:))[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Mesaj tarihi:
hey gidi calibra hey.Nerde o eski günler canavar gibi uçar giderdi.Görüntüsü falan da çok sağlamdı arabanın.Yalnız bu opel iç kısımdaki malzeme ve işçilik kalitesi bakımından en kötü alman.
  • Yeni Oluştur...