Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kırmızı


Head

Öne çıkan mesajlar

aylardır ; belki de yıllardır o uyuduğum uykudan uyanıyorum. aynı zamanda o kadar yorgunum ki ; ayağa kalkacak gücü zor buluyorum kendimde. birden yalnız başıma olmadığımın farkına varıyorum. kafamı çevirip koltukta uzanmış bir silüet görüyorum. uzanmış değil aslında , uyuyakalmış ; yorgunluktan.

sağ elim yardımıyla perdeleri itiyorum , bütün karanlığı kaldırıyorum , kırmızı saçlarını görmek için. ışıktan rahatsız olmuşçasına yavaş yavaş doğruluyor.bir çocuk masumiyeti ile tam gözlerimin içine bakıyor , gözyaşlarımı tutamıyorum. öyle bir garip duygu ki , sanki yeniden doğuyorum. kokusunu içime çekiyorum , sanki ilk kez havayı soluyormuşum gibi ; sanki yaşamımımın esansiyel bir parçasıymış gibi. bütün benliğim ile sarılıyorum meleğime , benim her şeyime.

ikimiz de yeni bir zamanın , devrin başladığının farkındayız. az öncesine kadar ayağa kalkacak enerjiyi zor bulan ben , doğruluyorum yatakta. o da pencereyi açıyor , içeri soğuk hava giriyor , güneş ile birlikte.

ve ellerini uzatıyor bana , o sıcak ellerini tutuyorum hemen. pencere yöneliyor tekrar , ben de yanında gidiyorum.

rüyalarımda , düşlerimde sürekli gördüğüm olgular gerçek olmaya başlıyor yavaş yavaş.
uçuyorum ; uçuyoruz birlikte. hiç duymadığım kokular arasında , senin gözlerinin karşısında. senin sevginin anlamı benim için öyle önemli ki ; bana hayat veriyorsun , yeniden , inanılmaz derecede ve gerçek olarak...[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bir zaman dilinde geçiyor senin için bilmiyorum ama bana uykuyla uyanıklık arasınında geçen bir şeyleri anlatıyormuşsun gibi geldi.
Ben beğendim, güzel olmuş...[signature][hline]ne kadinlar sevdim zaten yoktular
yagmur giyerlerdi sonbaharla bir
azicik oksasam sanki cocuktular
biraksam korkudan gozleri sislenir
ne kadinlar sevdim zaten yoktular
boyle bir sevmek gorulmemistir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...