Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kırmızı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aylardır ; belki de yıllardır o uyuduğum uykudan uyanıyorum. aynı zamanda o kadar yorgunum ki ; ayağa kalkacak gücü zor buluyorum kendimde. birden yalnız başıma olmadığımın farkına varıyorum. kafamı çevirip koltukta uzanmış bir silüet görüyorum. uzanmış değil aslında , uyuyakalmış ; yorgunluktan.

sağ elim yardımıyla perdeleri itiyorum , bütün karanlığı kaldırıyorum , kırmızı saçlarını görmek için. ışıktan rahatsız olmuşçasına yavaş yavaş doğruluyor.bir çocuk masumiyeti ile tam gözlerimin içine bakıyor , gözyaşlarımı tutamıyorum. öyle bir garip duygu ki , sanki yeniden doğuyorum. kokusunu içime çekiyorum , sanki ilk kez havayı soluyormuşum gibi ; sanki yaşamımımın esansiyel bir parçasıymış gibi. bütün benliğim ile sarılıyorum meleğime , benim her şeyime.

ikimiz de yeni bir zamanın , devrin başladığının farkındayız. az öncesine kadar ayağa kalkacak enerjiyi zor bulan ben , doğruluyorum yatakta. o da pencereyi açıyor , içeri soğuk hava giriyor , güneş ile birlikte.

ve ellerini uzatıyor bana , o sıcak ellerini tutuyorum hemen. pencere yöneliyor tekrar , ben de yanında gidiyorum.

rüyalarımda , düşlerimde sürekli gördüğüm olgular gerçek olmaya başlıyor yavaş yavaş.
uçuyorum ; uçuyoruz birlikte. hiç duymadığım kokular arasında , senin gözlerinin karşısında. senin sevginin anlamı benim için öyle önemli ki ; bana hayat veriyorsun , yeniden , inanılmaz derecede ve gerçek olarak...[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
Nasıl bir zaman dilinde geçiyor senin için bilmiyorum ama bana uykuyla uyanıklık arasınında geçen bir şeyleri anlatıyormuşsun gibi geldi.
Ben beğendim, güzel olmuş...[signature][hline]ne kadinlar sevdim zaten yoktular
yagmur giyerlerdi sonbaharla bir
azicik oksasam sanki cocuktular
biraksam korkudan gozleri sislenir
ne kadinlar sevdim zaten yoktular
boyle bir sevmek gorulmemistir...
  • Yeni Oluştur...