Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldız Teknik Davutpaşa Kampüsü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burada hiç derdimiz bitmedi bu seferde binanın hemen yanındaki doğal gaz borusu delindi çok büyük kaçak vardı(hz binası)
sitesinde yarın okul var mı diye hiç bir habere rastlamadım aranızda haberi olan var mı?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
k3nkler korkun geri döndüm :)
Zarkuu
Mesaj tarihi:
Ölüm bir yerdir orası.. Bi kampus bu kadar mı kötü bir yere yapılır. Hiç merkezi değil... Fabrikaların ortasında...[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum ki gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim
AAL'05
Mesaj tarihi:
ne kampüsü ya .. ben oraya ilk girdiğimde içinde havan topu , talim merkezi , kum torbalarindan bunklerlar bide çevreleyen dikenli teller vardi ne dionuz siz ..geçen gördüm teknolojik olmuş girişine yol falan yapilmiş .. biz çamurdan geçioduk resmen :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Mesaj tarihi:
süper olacak mekan ama bize yetişmez :(
kalorifer yanmıyodu hz lık kampüsünde millet ders yapamıyodu bide yeni bina olacak düzelmedi demek hala
bizim binanında etrafını kazdılar iskelelere basarak giriyoz binaya ehehu
said:
hired_gun, 29 Aralık 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
geçen gördüm teknolojik olmuş girişine yol falan yapilmiş ..

kar yağdımı devrilen ağaçlar kapıyo o yolu ama çıkamıyo otobüsler millet mahsur kalıyo okulda :D
[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...

[Bu mesaj SethGarrett tarafından 29 Aralık 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...