monoscope Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bu aralar cross platform için open source bişeyler arıyordum deli paralar bayılmamak için. Haxe ve OpenFL'i kullanarak ios html5 ve android platformlarını test ettim. Tabi biraz geri kalmış gibi update'i ne zaman gelir bilmem ama API 16 kullanıyor örneğin android için. Zamanla gelişir diye düşünüyorum. Biraz daha geleceğiyle ilgili araştırmalarda bulunuyorum askerden geldiğimde projelerimi bununla yapabilirim gui'si var mı bulamadım ama flashdevelop'u ide olarak kullanabiliyoruz. Var mı bilgisi olan denemiş olan falan ? http://haxe.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Biseye benzeseydi ana ekrana sacma bir resim yerine ornek GUI koyarlardi. Belki GUI'siz frameworktur tabi bilmiyorum ama sadece diger layerlarla ilgilenen.. o zaman da gene gereksiz benim gozumde, tek tek GUIleriyle ugrasacaksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar